Centrala Termica Vaillant 24 kw EcoTec Pro VUW INT II 236/5-3 PRO

Noua generaţie ecoTEC pro in condensare este mai eficienta, mai durabila şi mai uşor de utilizat decât a fost vreodată. Sunt atat de compacte incat pot fi montate în cel mai mic spaţiu, şi cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente. 

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

3.500 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună 
Descriere

Bucuria de a face alegerea corecta! Centrala termica Vaillant ecoTec Pro

Centrala Ecotec Pro VUW INT II 236/5-3 construita de cei de la Vaillant este  o soluție moderna, durabila și foarte ușor de folosit, respectand intocmai valorile producatorului. Se evidentiaza, în primul rand prin faptul ca este foarte compacta, potrivindu-se de minune in orice spatiu, insa si prin faptul ca este deosebit de eficienta, atat pentru apartamentele de dimensiuni reduse, cat si pentru casele mari.

Calitatea centralei este completata insa si de alte elemente, cel putin la fel de importante.

 • Un control automat al arderii;
 • Un sistem pneumatic destinat amestecului gaz-aer;
 • O pompa automata cu doua trepte care ofera un consum redus de energie.
 • O utilizare facila datorata afisajului luminat si interfetei foarte bine gandite;

Utilizatorii acestei centrale se pot bucura de un dispozitiv usor de instalat, usor de intretinut si asa cum am amintit, foarte usor de folosit. Fiind o centrala termica in condensare, este cea mai buna alegere dintre toate variantele de centrale termice murale.

Noua generaţie ecoTEC Pro este mai eficienta, mai durabila şi mai uşor de utilizat decât a fost vreodată. Sunt atat de compacte incat pot fi montate în cel mai mic spaţiu, şi cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încălzire centrală şi apă caldă caselor cu o singură familie sau cu mai multe apartamente.

Calitatea înaltă a centralei in condensatie ecoTEC Pro este demonstrata acum de noul design şi de noua tehnologie. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amestecul gaz-aer şi o pompă automată cu două trepte cu consum redus de energie ,îi asigură o eficienţă energetică ridicată. Conceptul noului aparat şi noua interfaţă uşor de citit, cu afişaj iluminat, fac instalarea, întreţinerea şi operarea mai simple ca niciodată.

Centralele termice in condensare ecoTEC pro cu funcţionare pe bază de gaz reprezintă alegerea optimă dintre toate centralele termice murale. Acestea ajută atât bugetul gospodăriei cât şi mediul înconjurător, prin realizarea de economii în toate domeniile – cu excepţia confortului. Pentru modernizare, precum şi în clădirile noi, un aparat ecoTEC Pro Vuw II 236/5-3 reprezintă o soluţie sigură pentru viitor.

Centarala termica Vaillant eco tec pro cu berluniCaracteristici detaliate ale centralei Ecotec Pro VUW INT II 236/5-3 PRO

Datele tehnice ale centralei denota performanța acesteia. In pachetul pe care il primiti exista un KIT de evacuare iar punerea in functiune se face absolut gratuit. Ecotec Pro VIW INT II 236/5-3 PRO prepara apa calda instant gratie puterii termice de 24 de Kw. Tirajul sau este unul fortat, ceea ce contribuie la eficienta.

Este o centrala potrivita pentru spatii de pana in 160 de metri patrati, aceasta fiind suprafata maxima pe care o poate incalzi.

Instalarea aparatului se face pe perete, ceea ce asigura o economie substantiala de spatiu si ii permite utilizatorului o flexibilitate mult mai mare in ceea ce priveste amenajarea.

Temperatura maxima a apei incalzite ajunte la 80 de grade Celsius iar presiunea maxima este de 3 Bari.Care sunt principalele avantaje oferite de aceasta centrala termica in condensare?

Dezvoltata de ingineri germani cu experienta in domeniu, centrala Ecotec Pro VIW INT II 236/5-3 PRO ofera o serie de avantaje, fiind prietenoasa cu mediul inconjurator si fiind foarte eficienta, cu un consum redus de energie. Principalele avantaje pe care le putem descoperi sunt urmatoarele:

 • Prezenta unui sistem de amestec al aerului cu gazul, ce dispune de reglaj pneumatic la ecoTEC Pro;
 • O pompa profesionala in doua trepte, controlata electronic pentru ecoTec problema
 • Posibilitatea de a controla cu usurinta functiile centrale. Inclusiv functiile de siguranta si testare ofera un management inteligent;
 • Materiale de foarte buna calitate. Pentru schimbatorul de caldura in condensare este folosit otelul inoxidabil. De asemenea, arzatorul este realizat din otel inoxidabil. Acest lucru inseamna durabilitate si siguranta pe termen lung.
 • Un sistem ProE;
 • Schimbatoare de caldura destinate prepararii ACM din 13, 19, 27 si 35 de placi;
 • Functie de confort.


Informatii utile si instructiuni de exploatare

Indicatii de siguranta. Este indicat ca instalarea, inspectia, intretinerea si revizia sa fie efectuate de catre un specialist. Va oferim punerea in functiune si va recomandam ca ori de cate ori aveti nevoie de revizie sau de inspectie, sa apelati la o firma autorizata.

Pentru o utilizare cat mai corecta si cat mai sigura, este esential sa fie citite cu mare atentie instructiunile. Manevrarea produsului poate sa reprezinte un pericol, daca nu este efectuata corespunzator. De asemenea, neglijarea unor aspecte ce tin de siguranta pot sa duca la probleme serioase.

Atentie foarte mare la urmatoarele aspecte:

 • Gazul scurs. Daca simtiti miros de gaz, deschideti ferestrele si usile larg si evitati flacarile deschise.
 • Scurgerea gazelor de ardere. Folosirea produsului cu un sifon de condens gol poate sa duca la scurgerea gazelor de ardere. Din acest motiv, este bine sa se asigure faptul ca sifonul de condens este permanent umplut.
 • Prezenta dispozitivelor de siguranta. Nu trebuie sa lipseasca dispozitivele de siguranta din ansamblul total al produsului. Supapa, vasul de expansiune sau alte dispozitive destinate sigurantei utilizatorilor, trebuie sa fie prezente. In caz contrar, pot provoca opariri sau explozii.
 • Temperatura apei menajere. Apa calda menajera cu o temperatura mai mare de 60 de grade Celsius poate sa provoace rani, motiv pentru care trebuie sa fie aleasa o temperatura mai mica.
 • Modificari aduse produsului. Este strict interzis sa se aduca modificari asupra produsului, asupra conductelor si asupra supapelor de siguranta. Orice modificare trebuie sa implice un specialist in domeniu.


Functionarea.
Instructiunile de folosire sunt detaliate in cartea tehnica a produsului. Trebuie sa acordati atentie locului de instalare, fiind interzisa invelirea centralei in carcasa de tip dulap, fara aprobarea unei intreprinderi de specialitate. Solicitati-i specialistului care instaleaza produsul toate informatiile necesare unei functionari corecte si a unei utilizari fara probleme. Trebuie sa stiti sa puneti in functiune produsul, sa verificati presiunea de umplere a instalatiei de incalzire, sa setati temperatura pe turul de incalzire si sa umpleti instalatia de incalzire.  De asemenea, trebuie sa cunoasteti toate detaliile ce tin de siguranta si confortul dumneavoastra.

In cazul in care produsul afiseaza mesaje de eroare, singura optiune este adresarea catre un specialist.

Ingrijire si intretinere.
Produsul trebuie sa fie intretinut regulat, iar acest lucru necesita un contract cu o firma specializata. Pentru o viata indelungata a centralei, este indicata o inspectie anuala si o intretinere semestriala a produsului. Rezultatele sunt date de randamentul foarte bun si o functionare economica.

Curatarea centralei se face cu o carpa umeda si sapun. Nu trebuie sa se foloseasca solventi. In responsabilitatea utilizatorului cade verificarea conductei de scurgere, a palniei de scurgiei si a condensului. Acestea nu trebuie sa prezinte obstacole vizibile sau infundaturi. In caz contrar, tot specialistul este cel care poate rezolva problema.

Garantia produsului.
Centrala Ecotec Pro VIW INT II 236/5-3 PRO achizitionata de pe www.berluni.ro dispune de 3 ani de garantie. In afara garantiei, piesele de schimb sut asigurate de catre producator sau furnizor timp de 10 ani, contra cost. Utilizarea incorecta duce la pierderea garantiei.

Va recomandam aceasta centrala de la Vaillant, deoarece este o solutie moderna, de ultima generatie si este produsa de unul dintre cele mai mari nume din domeniu, focusat intotdeaua pe calitate, economie si eficienta. Vaillant este un lider pe piata tehnologiei instalatiilor de incalzire inca din anul 1874.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Vaillant 24 kw EcoTec Pro VUW INT II 236/5-3 PRO
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Vaillant 24 kw EcoTec Pro VUW INT II 236/5-3 PRO
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în Zona A
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică24 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită160 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Mod instalarePe perete

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (5)
Păreri despre Centrala Termica Vaillant 24 kw EcoTec Pro VUW INT II 236/5-3 PRO
22-12-2016

centrala buna

Prețul bun

23-10-2016

Profesionalism maxim

Mi-a fost recomandata acesta centrala de catre toti specialistii cu care am stat de vorba ca fiind cea mai buna varianta pentru raportul calitate-pret si avand cele mai inalte standarde de performanta.

Cei de la Berluni au livrat centrala in mai putin de 24 de ore si am fost incaantat de garantia extinsa si de punerea in functiune gratuita.

23-10-2016

Preturi mici, seriozitate mica

O firma care atrage prin preturile mici practicate, dar care și tratează clienții cu neseriozitate și indiferenta

14-07-2016

Achizitie

Pana acum Berluni s a comportat excelent prin promptitudine, seriosi si rapiditate. Inca nu am testat centrala in lucru dar dupa punerea in functiune de catre Berluni voi avea niste concluzii.

25-06-2016

super centrala!!

cea mai buna alegere , centrala este foarte silentiosa ,merge foarte bine.

multumesc berluni!

Trimite părerea ta

Compară 0