Centrala Termica Vaillant 34 kw Ecotec Plus VUW INT II 346/5-5

Centrala Vaillant Ecotec Plus este o centrala in condensatie ce functioneaza pe combustibil gazos, utilizata pentru incalzire si preparare apa calda menajera instant.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala termica Vaillant

Vaillant este o solutie excelenta pentru toti cei care isi doresc o centrala performanta, care sa prepare apa calda menajera instant si sa ofere caldura pe timpul iernii, fara un consum mare de combustibil.
Vaillant 24 KW Ecotec Plus functioneaza pe baza combustibilului gazos si este construita in asa fel incat sa se incadreze de minune in casa dumneavoastra si sa elimine orice pierdere.

Vaillant Ecotec Plus este o centrala in condensatie, ceea ce inseamna economii substantiale de energie. Datorita tehnologiilor moderne pe care le include, aceasta centrala termica in condensatie permite si o economie serioasa de timp si de spatiu.
Raportand consumul acestei centrale la consumul unei centrale clasice, vom descoperi valori mult mai mici.


Ce reprezinta tehnica condensatiei?

Pentru a putea intelege care sunt avantajele unei astfel de tehnologii, este bine sa intelegeti, in primul rand, cum functioneaza.

Tehnologia de functionare in condensare, care se gaseste pe un numar din ce in ce mai mare de centrale termice, inclusiv pe Vaillant 24 KW Ecotec Plus, este o solutie care poate fi exploatata fara pierderi de energie. Aceasta functioneaza pe baza de gaze naturale, ceea ce asigura un nivel scazut al emisiilor de noxe, o putere calorica ridicata si o resursa care va fi multa vreme prezenta pe Pamant.

In cateva cuvinte, energia folosita de o astfel de centrala nu este doar cea obtinuta prin ardere, ci si cea obtinuta prin condensarea vaporilor de apa continuti de gazele arse.
Centralele termice cu condensare sunt ideale atat pentru cladiri noi, cat si pentru cladiri vechi, fiind foarte eficiente in toate situatiile.


Care sunt cifrele care recomanda centrala Vaillant 24 KW Ecotec Plus?

Centrala murala Vaillant 24 KW Ecotec Plus ofera o economie de pana la 30% fata de centralele clasice. Daca energia obtinuta din arderea gazelor este combinata si cu energie solara, procentul poate sa ajunga cu usurinta la 40 %.

Schimbatorul din dotarea centralei, construit cu strat termic din otel inoxidabil, asigura un volum de apa de 24 de litri. Acesta este protejat impotriva impuritatilor si a coroziunii si permite o intretinere la intervale mari de timp.
Datorita acestui schimbator, randamentul centralei este unul excelent: 110% ( PCI)

Vaillant eco tec plus si berluni


Care sunt caracteristicile tehnice ale centralei si avantajele clientilor Berluni?

Cumparand o centrala termica Vaillant 24 KW Ecotec Plus de pe Berluni.ro, va puteti bucura de o serie de avantaje. In primul rand, obtineti o garantie de 2 ani, care va asigura functionarea fara niciun fel de probleme a centralei.
Kitul de evacuare este inclus in pachet si in acelasi timp, punerea in functiune a centralei se face in mod gratuit

Vaillant 24 KW Ecotec Plus produce apa calda instant, cu o putere termica de 24 kw si un tiraj fortat.
Este o varianta ideala pentru apartamentele de bloc, dar si pentru casele de dimensiuni reduse, in conditiile in care poate sa incalzeasca o suprafata de 100 de metri patrati. Apa incalzita poate ajunge pana la 80 de grade Celsius, asigurand, in felul acesta, rezolvarea tuturor necesitatilor.


Avantajele centralei termice cu tehnica condensatiei Vaillant 24 KW Ecotec Plus

Avantajul principal al centralei este, fara doar si poate, eficienta. Aceasta este data de o serie de alte avantaje, care mai de care mai interesante:

  • Vaillant 24 KW Ecotec Plus include un sistem revolutionar ce moduleaza amestecul aer gaz, sporind eficienta;
  • Rata de modulare a centralei se afla intre valorile 1:6 si 1:7;
  • EcoTec plus dispune de o pompa eficienta autoadaptiva;
  • Otelul inoxidabil este un material folosit atat pentru schimbatorul de caldura, cat si pentru arzator, ceea ce sporeste foarte mult rezistenta, capacitatea de intretinere a centralei si eficienta sa;
  • Prezenta unei functii de confort.


Instructiuni de instalare si de folosire pentru centrala termica Vaillant Ecotec Plus

Pentru o folosire in deplina siguranta, este bine sa contractati o echipa de profesionisti care sa puna in functiune centrala si care sa ii faca o revizie anuala. Comanda de pe Berluni.ro asigura punerea in functiune.

Asigurati-va ca respectati cu mare atentie toate instructiunile pe care le gasiti in documentele anexate centralei si ca intelegeti cat mai bine functionarea acesteia.

Inspectia centralei. Este obligatorie si se face o data pe an. Aceasta stabileste starea produsului si necesitatea acestuia de a fi curatat sau de a i se schimba anumite piese.

Intretinerea. Intretinerea centralei este realizata prin curatare, prin setare si inlocuirea componentelor uzate. Este foarte important sa inlocuiti piesele doar cu piese originale, care asigura o functionare ireprosabila si o durata mare de utilizare a produsului. De regula, intretinerea se face o data la doi ani, interval la care trebuie sa fie si schimbate anumite piese. Desi in cartea tehnica a centralei veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, este indicat sa apelezi tot la o echipa de experti pentru inlocuirea pieselor uzate sau pentru sfaturi destinate exploatarii.

Vaillant 24 KW Ecotec Plus este o centrala termica cu ajutorul careia veti putea obtine un confort termic sporit in casa si care va asigura necesitatea de apa calda menajera pentru o perioada lunga de timp. Achizitionand-o de pe Berluni.ro, va garantam ca faceti cea mai buna alegere.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Vaillant 34 kw Ecotec Plus VUW INT II 346/5-5
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Vaillant 34 kw Ecotec Plus VUW INT II 346/5-5
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică34 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită300 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Vaillant 34 kw Ecotec Plus VUW INT II 346/5-5

Adaugă prima părere

Compară 0