Centrala Termica VIESSMANN 26 KW Vitodens 222- W Confort

Vitodens 222- W este usor de instalat si poate fi amplasata usor in functie de necesitati . Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioare

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala termica VIESSMANN Vitodens 222-W

Centrala termica VIESSMANN Vitodens 222-W este microcentrala in condensare care ofera solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Vitodens 222- W este usor de instalat si poate fi amplasata usor in functie de necesitati . Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioare fata de  centralele  convenţionale. Cu Centrala  Termica VIESSMANN Vitodens 222- W, Viessmann oferă acum o microcentrala murala în condensaţie, pe gaz, la un un preţ atractiv, care satisface exigenţele noastre de calitate.

Centrala VIESSMANN Vitodens 222-W

Acesta este disponibil în două variante de putere 26kw- 35kw pentru încălzire și preparare de apă caldă menajeră cu boiler incorporat din inox de 46 litri. O automatizare electronică a circuitelor microcentralei, pentru funcționare comandată de temperatura de ambianţă și de temperatura exterioară și un termostat de protecţie la îngheţ sunt integrate în Centrala  Termica VIESSMANN Vitodens 222- W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu. Boilerul de acumulare de 46 litri din otel inoxidabil  incorporat, asigura o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalenta cu un boiler de circa 150 litri.

Apa calda va sta la dispozitie imediat si constant la temperatura reglata, fara fluctuatii, chiar daca doriti sa folositi mai multi consumatori simultan. Prin Vitodens 222-W Viessmann ofera un cazan mural compact in condensatie care economiseste spatiul si satisface cele mai exigente pretentii de confort in prepararea apei calde. Termoblocul aparatului este alcatuit din prestigiosul schimbator de caldura format din suprafete de transfer termic Inox-Radial si arzatorul cilindric modulant MatriX si a fost dotat cu functia de reglaj automat al parametrilor de ardere Lambda Pro Control.

Vitodens 222-W - Silenţios și compact

Vitodens 222-W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum și prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service și întreţinere.

Vitodens 222-w


Avantaje la prima vedere:

 • Cazan mural compact in condensatie pe combustibil gazos cu boiler de acumulare de 46 litri incorporat cu puteri de la 4,8 pana la 35,0 kW.
 • Eficienta energetica normata: pana la 109%.
 • Suprafete de transfer termic Inox-Radial din otel inoxidabil
  – efect de autocuratire a suprafetelor netede din otel inoxidabil 
  – rezistenta anticoroziva avansata a otelului inoxidabil, aliat de inalta calitate
 • Arzator MatriX cilindric - inovatie a firmei Viessmann 
  – emisii reduse de substante poluante 
  – durata de viata prelungita datorita structurii din sarma de otel inoxidabi 
  – compatibilitate optima intre arzator si schimbatorul de caldura
 • Confort sporit in prepararea apei calde menajere prin intermediul boilerului de acumulare din otel inoxidabil incorporat, care realizeaza un coeficient de productivitate de a.c.m. NL de pana la 1,5, echivalentul unui boiler conventional de aproximativ 150 litri.
 • Reglaj inteligent al arderii prin functia Lambda Pro Control
  – nu necesita inlocuirea duzelor la trecerea pe un alt tip de gaz 
  – functionare la parametri optimi chiar si in cazul fluctuatiilor calitative ale gazului 
  – emisiile de substante poluante mentinute constant la un nivel foarte redus 
  – ardere silentioasa datorita turatiei reduse a ventilatorului
 • Toate partile componente sunt gata racordate si sunt accesibile din partea frontala a aparatului, de aceea nu necesita spatii laterale de interventie la montaj.
Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica VIESSMANN 26 KW Vitodens 222- W Confort
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica VIESSMANN 26 KW Vitodens 222- W Confort
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler incorporat
Putere termică26 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită180 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă3 bari

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica VIESSMANN 26 KW Vitodens 222- W Confort

Adaugă prima părere

Compară 0