Centrala Termica VIESSMANN Vitodens 050-W 33 kw

Vitodens 050-W este centrala termica in condensare care ofera solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente, avand cea mai buna eficienta termica 

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala  Termica Viessmann Vitodens 050-W in condensare ofera solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente.

Centrala Termica Viessmann Vitodens 050- W este usor de instalat si poate fi amplasata usor in functie de necesitati . Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioare fata de  centralele  convenţionale. Cu centrala termica VIESSMANN Vitodens 050- W, Viessmann oferă acum o microcentrala murala în condensaţie, pe gaz, la un un preţ atractiv, care satisface exigenţele noastre de calitate.

Acesta este disponibil în două variante de putere (24 și 33 kW) pentru încălzire și preparare de apă caldă menajeră cu preparator instantaneu de apă caldă menajeră integrat. O automatizare electronică a circuitelor cazanului, pentru funcționare comandată de temperatura de ambianţă și de temperatura exterioară și un termostat de protecţie la îngheţ sunt integrate în centrala termica VIESSMANN Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu.

Silenţios și compact, blanda cu mediul inconjurator Viessmann Vitodens 050-W

Centrala termica Viessmann Vitodens 050

Vitodens 050- W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum și prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service și întreţinere. Cu o înălţime de numai 707 mm, centrala termica VIESSMANN Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru înlocuirea aparatelor vechi în imobile cu mai multe etaje.

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 procente (Hs). În consecință, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum și protejarea mediului înconjurător.

Operare simplă, opțional cu telecomanda

Tastele ușor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic și a apei calde menajere. Afișarea regimurilor de funcţionare și a temperaturilor se realizează pe display-ul digital.

Pentru operarea confortabilă a aparatului Vitodens 050-W sunt disponibile mai multe accesorii opţionale:

 • Ceas programabil analogic pentru program zilnic și ceas programabil digital pentru program săptămânal
 • Termostate de ambianţă analogice conectate prin cablu
 • Termostat de ambianţă analogic comandat prin unde radio
 • Cronotermostat digital conectat prin cablu
 • Cronotermostat digital comandat prin unde radio

Avantaje la prima vedere:

 •   Vitodens 050- W în condensaţie, pe gaz, la un preţ atractiv
 •   Vitodens 050- W pentru încălzire și preparare de apă caldă menajeră: 24 și 33 kW
 •   Economic și eficient datorită eficientei energetice normate de pana la 108 %
 •   Domeniu de modulaţie până la 1:4
 •   Gamă cuprinzătoare de accesorii
 •   Schimbător de căldură Inox-Radial și arzător cilindric din oţel inoxidabil
 •   Operare simplă, opţional și prin termostate de ambianţă
 •   Automatizare pregătită pentru conectarea ceasurilor programabile și a receptoarelor radio
 •   Ideal pentru montajul în zona locuibilă datorită zgomotului redus de funcţionare și a dimensiunilor compacte
 •   Înălţimea redusă de montaj ușurează înlocuirea aparatelor vechi


Potrivirea perfectă: Tehnica de sistem

„Întregul este mai mult decât suma părților sale.“ Conform acestei filosofii, Viessmann nu oferă doar echipamentul principal, ci si componente si accesorii ale instalatiei de incălzire individuale care îndeplinesc standardele înalte de calitate, fiabilitate și eficiență Viessmann.

Toate produsele sunt mai degrabă componente ale unui concept global, în care toate componentele sunt perfect compatibile si se completează unul pe altul. Doar interactiunea perfecta a componentelor sistemului integrat crează potențialul maxim al tehnologiei noastre inovatoare.

viessmann cu vitotronic

Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Automatizarea Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele puternice Vitocell pentru un confortul optim în prepararea apei calde menajere şi până la sistemele termice solare de înaltă calitate şi acumulatoare de agent termic pentru economisirea costurilor.

Automatizare unitară de 1,5 până la 2000 kW

Odata cu creșterea cererilor privind eficienta, multivalenta și flexibilitatea sistemelor termice, automatizarile câștigă în importanță: pentru aceasta, Viessmann oferă acum prin Vitotronic 200/300 un program de automatizare integrat pentru toate cazanele mici, cazanele murale, cazanele medii și pompele de căldură.

Viessman

Operare pe baza de meniu

Deservirea pe bază de meniu este simpla si intuitivă. La aceasta contribuie displayul grafic iluminat cu afișare pe mai multe rânduri, o prezentare contrastantă alb-negru si meniul "Ajutor" accesabil prin tasta "?". Functiile importante, precum curba caracteristică pentru incălzire, aportul solar, intervalele de incălzire, s.a. sunt afișate grafic foarte sugestiv.

Telecomenzi

Cu ajutorul telecomenzilor conectate cu cablu Vitotrol 200 si Vitotrol 300 precum si a variantei fără fir Vitotrol 200 RF, automatizarea Vitotronic poate fi accesată din orice colt al locuintei.

viessmann vitodens 050-w

Senzorul pentru temperatură exterioară va fi de asemena in curand disponibil in variantă fără wireless.

Vitocomfort 200 - Smart Home System

De la incalzire prin ventilatie pana la iluminare: Smart Home System Vitocomfort 200 asigura Smart Heating si Smart Energy intr-un singur produs. Si este usor si simplu de instalat, indiferent ca e vorba de constructii noi sau de modernizare.

Viessmann si berluni

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica VIESSMANN Vitodens 050-W 33 kw
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica VIESSMANN Vitodens 050-W 33 kw
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică33 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită100 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime707 mm
Lungime350 mm
Lățime400 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (2)
Păreri despre Centrala Termica VIESSMANN Vitodens 050-W 33 kw
23-11-2017

Promptitudine

Comanda lansata foarte repede, livrare prompta, produs excelent

22-11-2017

Centrala viessmann

Preț bun , livrare ok .

Trimite părerea ta

Compară 0