Centrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 26 KW Combi

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W Combi cu ACM instant este in condensare care ofera solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Viessmann Vitodens 100-W contribuie activ la protejarea mediului inconjurator.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

4.810 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreunăAccesorii
Termostat de ambient Ferroli FER 8

Termostat de ambient Ferroli FER 8

FER 8 este un termostat de camera conceput pentru a fi utilizat numai cu sistemul de control de incalzire.
62 lei
Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S

Termostat ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau...
80 lei
Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir   este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in...
99 lei
Termostat de ambient fara fir salus 091 FLRF

Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o...
218 lei
 
Descriere

Centrala Veissmann 100-W Combi cu ACM instant, simpla, compacta si blanda cu natura

Va prezentam o centrala termica performanta, destinata atat constructiilor noi, cat si proiectelor in care se cere modernizarea sistemelor de incalzire. Construita de unul dintre cei mai mari producatori ai lumii, in ceea ce priveste centralele termice, Viessmann Vitodens 100W-26KW Combi este o solutie ce protejeaza mediul si ofera eficienta sporita.


O centrala usor de montat si usor de intretinut

O caracteristica ce recomanda aceasta centrala, este faptul ca este foarte compacta. Poate sa fie instalata cu usurinta oriunde exista nevoie de ea si nu ocupa extrem de mult spatiu. Avand o inaltime de doar 707 mm, centrala celor de la Viessmann este unul dintre cele mai joase aparate murale din aceasta clasa.

Odata montata, Vitodens 100-W ofera o eficienta superioara, fara a face zgomot si fara a genera probleme. In cazul lucrarilor de service si de intretinere, componentele sunt accesibile prin partea frontala, asadar, nu solicita o demontare greoaie.

Utilizarea centralei se face si ea cu o foarte mare usurinta, iar acest lucru este datorat, in principiu tastelor foarte usor de operat, care permit setarea rapida pentru temperatura apei calde menajere si pentru temperatura agentului termic.

Vitoden 100-w si berluni


Dotarile centralei Vitodens 100W

Viessmann Vitodens 100W dispune de mai multe accesorii si piese deosebit de performante, care o transforma intr-o solutie eficienta. Acestea sunt optionale, insa pot sa creasca extrem de mult usurinta de utilizare a centralei:

  • Schimbatorul de caldura Inox Radial din otel inoxidabil. Este un dispozitiv care transforma energia utilizata in caldura, ridicand randamentul centralei la 97 de procente. Datorita lui, consumul de gaz este unul redus iar emisiile de CO2 sunt si ele foarte mici.
  • Ceas programabil analogic si ceas programabil digital pentru o programare zilnica si saptamanala. Veti putea sa te bucuri de tot timpul liber, programand de la inceputul saptamanii fiecare actiune pe care urmeaza sa o faca centrala.
  • Termostate de ambianta analogice, care sunt conectate prin cablu si care controleaza cu usurinta temperatura;
  • Termostate de ambienta analogice comandate prin unde radio;
  • Cronotermostale digitale conectate prin cablu sau prin unde radio.


Ce avantaj majore ofera aceasta centrala?

Unul dintre avantaje este faptul ca vine in doua variante de putere. Astfel, in functie de necesitatile pe care le are locuinta ta, veti putea sa optezi pentru varianta de 26 de kw sau pentru cea de 35 de kw.
Functionarea pe combustibil gazos, atat pentru incalzire, cat si pentru prepararea apei calde menajere, asigura o eficienta energetica de pana la 108%.

Datorita suprafetei de transfer termic Inox Radial, realizata din otel inoxidabil, centrala prezinta o rezistenta anticoroziva avansataa si un efect de autocuratire pentru suprafetele netede din otel.

Printre elementele unice pe care le puteti descoperi pe aceasta centrala se numara arzatorul cilindric MatriX, realizat din otel inoxidabil, care ofera o functionare modulara si este produs de catre Viessman.

Centrala este clasificata cu 4 stele din punct de vedere energetic, conform directivei europene 92/42 CE si este, fara doar si poate, una din cele mai bune alegeri pe care le poti face pentru o economie cat mai mare.

Vitodens 100-w-berluni

Sfaturi si informatii utile in ceea ce priveste centrala Viessmann Vitodens 100-W de 26 kw

Este bine de stiut ca prepararea apei calde se face instant iar tirajul este unul fortat. Daca optati pentru centrala cu putere termica de 26 Kw, suprafata maxima incalzita este de 200 de metri patrati.
Conectarea la curent electric se face la o tensiune de 240 V iar temperatura maxima pentru apa menajera este de 80 de grade Celsius.

Pentru siguranta dumneavoastra, este bine sa cititi cu atentie cartea tehnica a centralei, inainte de a o pune in functiune. Prima masura de siguranta este aceea de a apela la o echipa de profesionisti pentru instalare. In caz contrar, exista riscuri majore de explozie, incendii si oparire.

Daca doriti sa economisiti energie, este bine sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

  • Evitati supraincalzirea incaperilor. Fiecare grad in minus la temperatura ambientala duce la o economie de 6% din totalul cheltuielilor;
  • Pe timpul verii, butonul, rotativ pentru incalzirea termica trebuie sa fie setat la 0;
  • Nu setati temperatura din boilerul petnru apa calda menajera la o valoare prea mare.

Centrala termica poate sa fie curatata cu detergenti obisnuiti. Evitati folosirea unor pulbere abrazive!

Pentru o functionare cat mai corecta si pentru o viata cat mai lunga, centrala termica Vitodens 100W trebuie sa fie supusa unei intretineri serioase si unei inspectii periodice. Intretinerea efectuata periodic, de catre o echipa de specialisti, asigura un regim de functionare economic si ecologic. Din acest motiv, este bine sa incheiati un contract de intretinere cu o echipa in care aveti deplina incredere.

Pentru intretinere, este bine sa se curete cazanul centralei o data pe an si sa se inlocuiasca fultrele de apa menajera o data la 6 luni.


Avantajele achizitiei centralei de pe Berluni.ro

Centrala Vitodens 100W dispune de 2 ani de garantie si de livrare gratuita in intreaga tara. Achizitia include si un Kit de evacuare, precum si punerea in functiune absolut gratuit. De asemenea, garantam informatii corecte si un suport de buna calitate pe tot parcursul achizitiei, in asa fel incat sa va puteti bucura din plin de noua centrala si de un confort termic sporit.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 26 KW Combi
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 26 KW Combi
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăInstant
Putere termică26 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită200 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrala Termica Viessmann Vitodens 100-W 26 KW Combi

Adaugă prima părere

Compară 0