Centrala Termica Viessmann Vitodens 111-W 26 KW

Comparativ cu un boiler convențional de apă caldă menajeră, acest boiler cu o capacitate semnificativ mai redusă de stocare a apei, furnizează același debit de apă caldă. Apa caldă este disponibilă imediat si la temperatura reglata constant, fără fluctuatii. Senzorii asigură o temperatură de ieşire constată.

Estimează preț transport
În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Apă caldă disponibilă in orice clipă cu Viessmann Vitodens 111-W cu Boiler incorporat

Remarcabil este confortul în prepararea apei calde menajere. Cazanul în condensație Vitodens 111-W dispune de un boiler integrat din oțel inoxidabil, cu capacitatea de 46 de litri. Acesta asigură o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalentă cu un boiler de circa 150 litri.

Comparativ cu un boiler convențional de apă caldă menajeră, acest boiler cu o capacitate semnificativ mai redusă de stocare a apei, furnizează același debit de apă caldă. Apa caldă este disponibilă imediat si la temperatura reglata constant, fără fluctuatii. Senzorii asigură o temperatură de ieşire constată. Dacă este necesar, arzătorul MatriX porneşte și asigură temperatura dorită a apei. Acest principiu prezintă un avantaj suplimentar în special în cazul băilor în cadă sau a dușurilor prelungite.

Centrala Vitodens 111-w cu berluni

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul butoanelor rotative dereglaj a temperaturii de încălzire şi de preparare a apei calde menajare. Pe afișajul digital sunt indicate temperaturile şi parametrii de stare ai instalaţiei. Prin conectarea unui senzor de temperatură exterioară instalatia trece automat in regim de functinare corelat cu acesta.

Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service: toate componentele relevante pot fi accesate şi înlocuite cu uşurinţă prin partea frontală a cazanului.

Profitați de aceste avantaje

  •   Aparat mural de dimensiuni compacte
  •   Confort sporit în prepararea apei calde menajere prin rezervorul de acumulare integrat
  •   Eficient si fiabil datorită schimbătorului Inox-Radial
  •   Sistem de automatizare usor de utilizat
  •   Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service
  •   Clasă de eficienţă energetică: A

Viessmann cu berluni

 

 

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice in condensatieCentrala Termica Viessmann Vitodens 111-W 26 KW
 
Caracteristici
Date tehnice Centrala Termica Viessmann Vitodens 111-W 26 KW
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în toată țara
KIT EvacuareInclude KIT de evacuare
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Preparare apă caldăBoiler incorporat
Putere termică26 kw
TirajForțat
Suprafață maximă încălzită180 mp
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă80 grade C
Presiune maximă3 bari
Înălțime900 mm
Lungime600 mm
Lățime480 mm
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (1)
Păreri despre Centrala Termica Viessmann Vitodens 111-W 26 KW
29-11-2017

Personal calificat + serviici de livrare profi

Sunt o persoana fizica și recomand colaborarea cu Firma Berluni,personalul și serviciile sunt de cea mai buna calitate (in 48 de ore de la comanda ferma centrală termică a ajuns la adresa solicitată).
Felicitări BERLUNI !!!

Trimite părerea ta

Compară 0