Centrale termice pe lemne Ferroli 23 kw FSB

FSB constituie solutia de încalzire perfecta care combina operarea simpla, fiabilitatea si eficienta cu un pret avantajos

Estimează preț transport
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centrala pe lemne Ferroli FSB

FSB constituie solutia de încalzire perfecta care combina operarea simpla, fiabilitatea si eficienta cu un pret avantajos. FSB sunt cazane din otel pentru functionare cu peleti, brichete, tocaturã lemnoast, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

FSB poate functiona de asemenea cu lemn sau carbune. Este prevazut cu usi mari de alimentare pentru a permite încarcarea si curatarea usoara. Camera mare de alimentare face posibila combustia lenta de durata. Suprafetele mari de încalzire precum si configuratia traseului de gaze arse permit utilizarea foarte eficienta a caldurii.

Operarea economica si ecologica reprezinta argumentele convingatoare în favoarea acestui cazan. Cazanul este, de asemenea, prevazut cu tava de cenusa si kit de curatare.

Cazanele din otel Ferroli FSB sunt cazane din otel pentru functionare cu peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.


Pot functiona de asemenea cu lemn si carbune.

Suprafetele mari de incalzire precum si configuratia traseului de gaze arse permit utilizarea foarte eficienta a caldurii. Regulatorul termostatic de tiraj pentru aer este obligatoriu si nu este inclus in furnitura standard

FSB Ferroli

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrale termice pe lemne Ferroli 23 kw FSB
 
Caracteristici
Date tehnice Centrale termice pe lemne Ferroli 23 kw FSB
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F. P.I.F. Gratuit
Putere termică 24 kw
Tiraj Natural
Suprafață maximă încălzită 200 mp
Combustibil Lemne și cărbuni
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 90 grade C
Presiune maximă 3 bari
Cazane pe lemne Din fontă

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrale termice pe lemne Ferroli 23 kw FSB

Adaugă prima părere

Te-ar putea interesa și...

Sus
Compară 0