Centrale Termice pe Lemne Rima 45 Kw SUN 06

Centralele termice pe Lemne din seria SUN sunt destinate incalzirii cladirilor rezidentiale sau comerciale.

Estimează preț transport

Rima

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară
STOC EPUIZAT
Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Centralele termice pe lemne din seria SUN sunt destinate incalzirii cladirilor rezidentiale sau comerciale.

Centrale Termice pe Lemne din seria SUN sunt destinate conectarii cu sistemele deincalzire cu circulatie fortata. Cazanele se produc in sapte versiuni cu puteri cuprinse intre 27 si 67 kW. Corpul Centralei Termice pe Lemne Rimai este format din elementi de fonta si serveste atat ca si camera de combustie cat si ca schimbator de caldura.

Centrala termica pe lemne Rima

Elementele de fonta sunt de trei tipuri: frontale, posterioare si de mijloc. Elementele de mijloc sunt toate la fel. Prin asamblarea unui numar de elementi de mijloc cuprinsi intre un element frontal si unul posterior ia nastere cazanul de puterea dorita. Corpul cazanului este echipat cu racorduri pentru conectarea la instalatia de incalzire si cu teci pentru montarea senzorilor de presiune si temperatura.

Corpul Centrale Termice pe Lemne Rima este invelit si izolat de manta metalica prevazuta cu izolatie termica. Pentru ca functionarea Centrale Termice pe Lemne Rima sa fie eficienta, este important ca puterea max. Generata de cazan sa fie egala cu consumul instalatiei de incalzire. O Centrala Termica pe Lemne Rima cu putere insuficienta nu va putea incalzi suficient spatiul destinat, Centrale Termice pe Lemne Rima cu o putere prea mare nu va putea disipa surplusul de putere si va genera gudron.

In timpul sezonului de iarna In care se va realiza operatia de incalzire, un volum constant de apa trebuie mentinut in interiorul sistemul de incalzire. Operatia de completare cu apa a Centrale Termice pe Lemne Rima se va realiza cu atentie in scopul de a evita parunderea aerului in sistem. Scurgerile din Centrale Termice pe Lemne Rima sau din sistemul de incalzire nu sunt permise dacat daca este absolut necesar, de exemplu: in cazul unor interventii service etc. Evacuarea apei sau completarea sistemului cu apa mareste riscul coroziunii sau depunerilor.

Acest produs face parte din: Centrale termiceCentrale termice pe lemneCentrale Termice pe Lemne Rima 45 Kw SUN 06
 
Caracteristici
Date tehnice Centrale Termice pe Lemne Rima 45 Kw SUN 06
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
P.I.F.P.I.F. Gratuit
Putere termică45 kw
TirajNatural
Suprafață maximă încălzită400 mp
CombustibilLemne și cărbuni
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă90 grade C
Presiune maximă4 bari
Cazane pe lemneDin fontă
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Centrale Termice pe Lemne Rima 45 Kw SUN 06

Adaugă prima părere

Compară 0