Despre Berluni

Peste
1500
Centrale și boilere
montate
Peste
6000
Calorifere
instalate
Peste
20000
Repere
comercializate
Peste
800
Unități
aflate în post-garanție

Echipa Berluni.ro


Berluni: Livrare-Montare-Autorizare

Constructiile rezidentiale reprezinta pasiunea noastra si activitatea principala, careia i-am dedicat ultimii ani din viata. Suntem o echipa solida, cu multe proiecte incheiate cu succes, ce pune mereu accentul pe calitate, confort si siguranta.

Recent, activitatea noastra s-a extins in mediul online cu scopul de a putea raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de clienti si de a putea asigura toata informatia necesara achizitiei oricarui echipament de incalzire de calitate.

Ce ne diferentiaza ?

Principala diferentiere este faptul ca oferim servicii complete. Nu achizitionezi doar un produs, achizitionezi un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie.

Nu suntem un simplu magazin ce comercializeaza centrale termice sau sisteme de incalzire, ci suntem un partener pe termen lung pentru toti cei care isi doresc confort total in casa.

Beneficiezi de consultanta de la specialisti in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.

Ne ocupam de toate aceste detalii deoarece dorim sa le oferim clientilor cel mai important element de care au nevoie: siguranta.

Suntem autorizati sa distribuim o varietate mare de marci

Ca in orice alt domeniu, in domeniul termic conteaza foarte mult numele producatorului. Un producator mare are capacitatea de a face teste, de a descoperi noi tehnologii si de a spori eficienta produselor pe care le inoveaza.

Colaboram cu cele mai mari nume din domeniu si ne asiguram de faptul ca toate centralele, caloriferele sau boilerele comercializate sunt de o calitate superioara si atestate pentru a fi vandute pe piata din Romania.

O dovada clara a calitatii pe care o oferim este autorizarea ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).

Ce spun clientii nostri ...

Berluni International Group S.R.L.
Adresa: Strada Preciziei Nr.3, Bucuresti
CIF: RO39454843
Nr. Reg. Com: J23/2588/2018
BANCA: LIBRA BANK
IBAN: RO86BREL0002001774700100
Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte create special pentru tine. (Maxim un email/luna)
Recent văzute
Niciun produs
Compară 0