Hidrofor Dab Aquajet 82

Hidroforul Dab Aquajet 82 este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.

Estimează preț transport

Dab

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

672 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Hidroforul Dab Aquajet 102 este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic

Este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.

Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 20 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru, electropompa JET prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher, kit de racord intre pompa si rezervor.

Electropompa autoamorsanta JET poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si mici impuritati nisipoase din apa. Are suport motor din aluminiu turnat sub presiune, rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer. Inelele de uzura sunt din otel inox.

Etansare mecanica din carbon/ceramica. Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotor din tehnopolimer este montat pe rulmenti cu sfere, lubrifiate pe intreaga durata de functionare si supradimensionate pentru a garanta silentiozitate si durata. Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent.

Gradul de protectie al motorului este IP 44, iar placa cu borne are IP 55. Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara.

Lichidul pompat trebuie sa fie curat, fara substante solide si abrazive, sa nu fie vascos, sa nu fie agresiv, cristalizat si sa fie neutru din punct de vedere chimic, cu caracteristici asemanatoare cu cele ale apei . Temperatura din ambient trebuie sa nu fie mai mare de 40°C. 

Acest produs face parte din: PompeHidrofoareHidrofor Dab Aquajet 82
 
Caracteristici
Date tehnice Hidrofor Dab Aquajet 82
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă35 GR
Presiune maximă8 BAR
Volum20 L
Putere de lucru0,6 W
Înălțime509 mm
Lungime543 mm
Lățime305 mm
Dimensiuni racorduri1"
Înălțime maximă de pompare (ml)48 ML
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Hidrofor Dab Aquajet 82

Adaugă prima părere

Compară 0