Hidrofor GRUNDFOS JP BASIC 4 PT

Hidroforul GRUNDFOS este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.

Estimează preț transport

Grundfos

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

1.152 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Hidrofor Grundfos JP BASIC

Grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.

Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 19 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru, electropompa JPBasic prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher si kit de racord intre pompa si rezervor, ce vin deja montate si gata de utilizare.

Electropompa JPBasic poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si micilor impuritati de nisip din apa. Corpul pompei si suportul motorului sunt turnate din otel. Are rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer. Inelele de uzura sunt din otel inox.

Etansare mecanica din carbon/ceramica. Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere supradimensionate, lubrifiate pe intreaga durata de functionare pentru a garanta silentiozitate si durata mare de viata.

Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent. Gradul de protectie al motorului este IP 44. Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara.

Acest produs face parte din: PompeHidrofoareHidrofor GRUNDFOS JP BASIC 4 PT
 
Caracteristici
Date tehnice Hidrofor GRUNDFOS JP BASIC 4 PT
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă35 gr
Presiune maximă6 bar
Volum19 l
Putere de lucru0,85 w
Înălțime522 mm
Lungime550 mm
Lățime332 mm
Dimensiuni racorduri1"
Înălțime maximă de pompare (ml)55

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Hidrofor GRUNDFOS JP BASIC 4 PT

Adaugă prima părere

Compară 0