Interfata sistem Ariston Sensys

Interfaţa de sistem SENSYS vă permite să dialogaţi cu centrala din spaţiul preferat din casa dvs. Puteţi să instalaţi astfel centrala în locul cel mai indicat şi să o comandaţi de la distanţă. Interfaţa de sistem SENSYS vă permite o gestionare simplă şi eficientă a termoreglării încăperilor şi controlul apei calde menajere.

Estimează preț transport

Ariston

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Interfata sistem Ariston Sensys

Noul dispozitiv de gestionare a sistemului vã permite sã verificaţi cu uşurinţã funcţionarea corespunzãtoare a sistemului.

Afişajul cu matrice de puncte, de dimensiuni mari, vã permite sã:

  • Verificaţi centrala cu funcţionare pe gaz, sistemul de încãlzire solar şi modulele de gestionare a zonei
  • Personalizaţi ecranul iniţial
  • Programaţi timpul de încãlzire şi de preparare a apei calde menajere
  • Vizualizaţi rapoartele referitoare la energie (energia solarã stocatã kWh, surse active, reducerea emisiilor de CO2 şi numãrul de duşuri posibile)

 Interfata sistem Ariston Sensys

Interfaţa de sistem SENSYS vă permite să dialogaţi cu centrala din spaţiul preferat din casa dvs. Puteţi să instalaţi astfel centrala în locul cel mai indicat şi să o comandaţi de la distanţă. Interfaţa de sistem SENSYS vă permite o gestionare simplă şi efi cientă a termoreglării încăperilor şi controlul apei calde menajere. Vă oferă, de asemenea, primul ajutor, în cazul funcţionării greşite a centralei, semnalând tipul anomaliei şi sugerând intervenţiile pentru eliminarea acesteia sau recomandând intervenţia centrului de asistenţă.

Instalarea, întreţinerea precum şi orice alt tip de intervenţie vor fi efectuate de personalul care întruneşte condiţiile prevăzute, în sensul respectării normelor în vigoare şi a indicaţiilor furnizate de fabricant. În caz de deteriorare şi/sau funcţionare greşită, stingeţi aparatul şi nu încercaţi să îl reparaţi singuri, ci adresaţi-vă personalului califi cat. Eventualele reparaţii trebuie să fi e efectuate numai de tehnicieni califi caţi care să folosească numai piese de schimb originale. Nerespectarea acestei instrucţiuni compromite siguranţa aparatului şi determină decăderea răspunderii fabricantului. Înainte de a curăţa părţile externe, stingeţi aparatul.

Clip de prezentare Interfata Ariston Sensys

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateInterfata sistem Ariston Sensys
 
Caracteristici
Date tehnice Interfata sistem Ariston Sensys
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Tip termostat cu fir
Mod instalare Pe perete
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Interfata sistem Ariston Sensys

Adaugă prima părere

Sus
Compară 0