Livrare produselor

  4-12 ore în București

Comanda pana la ora 12:00 de Luni pana Vineri si poti primi produsul in Bucuresti si judetul Ilfov in aceeasi zi. Comenzile efectuate dupa ora 12:00 vor ajunge la tine a doua zi.

  24-48 ore în restul țării

Pentru restul țării, produsele comandate ajung in 24-48 ore de la confirmarea comenzii. Termenul este confirmat telefonic de un reprezentant Berluni.

 

Costul livrarii

Costul de transport este calculat individual pentru fiecare produs in parte in functie de adresa de livrare. Valoarea costului de transport este afisata in momentul completarii datelor de cont si adresei de livrare. Anumite produse beneficiaza de transport gratuit in anumite localitati sau chiar in toata tara.

Bucuresti si Ilfov

Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov
(comanda peste 700 lei)

Romania Transport gratuit in toata tara

Produsele se livreaza in ambalajele originale, insotite de factura in original, chitanta sau bon fiscal, certificat de garantie si instructiuni de utilizare acolo unde este cazul. Livrarea produselor se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei.


Harta livrare Berluni

IN ZONA A

Bucuresti si judetul Ilfov

Livrarea produselor in Bucuresti si Ilfov se efectueaza cu mijloace de transport proprii sau curierat rapid.
Serviciile de consultanta, autorizari si montaj sunt disponibile doar in aceasta zona !

Costul de transport este de 30 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 700 lei.


IN RESTUL TARII

Produsele se livreaza prin curierat rapid (Fan Curier / Urgent Cargus). Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la dumneavoastra.

Costul de transport se calculeaza automat dupa introducerea adresei de livrare.