Metode de plată acceptate

  

PLATĂ RAMBURS 

Puteti achita la livrare produsele comandate. Moneda acceptata pentru plata cash este LEU-ul, nu acceptam alte valute.

Este posibil ca unele produsele ce se realizeaza pe baza de comanda sa aiba ca necesitate achitarea unui avans. De asemenea pentru produsele livrare prin curierat rapid in provincie este posibil ca metoda de plata la livrare a intregii sume sa nu fie disponibla. 


TRANSFER BANCAR 

Plata prin transfer bancar se realizeaza pe baza unei facturi proforme. Odata cu alegerea acestei optiuni de plata, veti primi in cel mai scurt timp pe adresa de email furnizata factura proforma.

Livrarea produselor se realizeaza numai dupa primirea confirmarii platii. 


CARD ONLINE 

Suma achitata este extrasa de pe cardul-ul dumneavoastra doar dupa incheierea completa a tranzactiei si livrarea produselor. In cazul in care livrarea produselor nu se poate realiza din motive dependente sau independente de compania noastra, suma este deblocata in cel mai scurt timp posibil, maxim 48 ore lucratoare. 

Nu stocam nicio informatie privind datele de card. In momentul introducerii datelor de card sunteti redirectionat catre un server criptat al partenerului nostru pentru plati online Libra Pay. Sistemul de securitate folosit este 3D Secure, cel mai sigur standard in momentul de fata.


Recent văzute
Niciun produs
Compară 0