Pompa circulatie recirculare DAB Evosta 40-70/180

Pompa DAB EVOSTA 40-70/180 este o pompa de circulatie cu consum redus de energie folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire. Datorita tehnologiei utilizate, a motorului sincron, a convertorului de frecventa si a noilor componente hidraulice ele au o eficienta ridicata si asigura economia de energie.
Estimează preț transport

Dab

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

POMPA CIRCULATIE DAB, EVOSTA

Pompa DAB EVOSTA 40-70/180 este o pompa de circulatie cu consum redus de energie folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire. Datorita tehnologiei utilizate, a motorului sincron, a convertorului de frecventa si a noilor componente hidraulice ele au o eficienta ridicata si asigura economia de energie.
Pompa are Indexul de Eficienta Energetica (EEI) conform prevederilor Directivei Europene ErP 2009/125/CE si indeplineste si cerintele pentru 2015. Pompa are 2 moduri de functionare: debit si inaltime de pompare constante, debit si inaltime de pompare variabile. Corpul pompei este din fonta.
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Pompa trebuie instalata cu arborele motor in pozitie orizontala. Avantaje: - dimensiuni compacte, identice cu ale fostelor pompe model VA, permitand inlocuirea usoara a acestora - mufa de conectare a cablului electrice ce permite o instalare usoara si cu timpi redusi - utilizare usoara prin intermediul unui singur buton - dezaerisitor ce permite o aerisie usoara si deblocarea axului rotor 

EVOSTA Noua pompa Dab Evosta se adapteaza la orice spatiu.

Cu Evosta, Dab Pompe completeaza seria Evo de la Evotron la Evoplus. Aceasta versiune este conceputa special pentru nevoile sistemelor de încalzire si ajustate la nevoile de baza.

Conceput in primul rand pentru aplicatii rezidentiale, având în vedere dimensiunile sale mici si caracteristici specifice, cel mai tanar al familiei Dab este noutatea seriei electronice. pompa Dab Evosta 40-70/130 Un singur produs, care este o alternativa la o gama larga de produse pe piata, cu o presiune de 4-7 metri, disponibile cu diferite configuratii de conectare in sistem.

Ca întreaga gama Evo, Evosta are un indice de eficienta energetica (EEI) de <0,23, asa ca este gata pentru august 2015, a doua etapa în regulamentul privind economisirea de energie, cu limite mai restrictive.

Pompa de circulatie evosta dab

Cu un pret de achizitie excelent si o calitate indiscutabila pompa Dab Evosta 40-70/130 este de departe optiunea principala in achizitionarea unei pompe de circulatie pentru apa calda.

Datorita tehnologiei avansate folosite, motor sincron cu magnet permanent si convertor de frecventa noua gama de pompe de circulatie EVOSTA, asigura o eficienta ridicata în toate aplicatiile, aducând beneficii semnificative mai ales în ceea ce priveste economia de energie.

Pompa are un dispozitiv electronic care detecteaza schimbarile cerute de sistemul automat si adapteaza performanta de circulatie în consecinta , asigurând întotdeauna eficienta si un consum minim de energie .

Pompa de circulatie EVOSTA este, de asemenea, ideala pentru a înlocui vechile pompe de circulatie cu trei viteze, deoarece are aceleasi dimensiuni din seria VA si se poate acoperi cu un singur model diferenta de 4,5 si 6 metri .

În plus, acesta este un produs care poate simplifica activitatea utilizatorului, datorita unui singur buton secvential cadru si un dop de aerisire utilizate pentru degazarea sistemului si deblocarea arborele motorului . Pompa din seria EVOSTA poate functiona în doua moduri diferite.

DAB Evosta


Caracteristici de constructie

  • Corpul pompei este turnat din fier si foloseste motor cu rotor umed.
  • Carcasa de motor este din aluminiu turnat sub presiune.
  • Turbina de tehnopolimer.
  • Arborele motorului ceramice montate pe bucse de grafit lubrifiate de lichidul pompat.
  • Jacheta din otel inoxidabil rotor, stator sacou si flansa de închidere. Inel de presiune ceramic.
  • Inele de etansare EPDM si dop din alama aerisire.
  • Datorita protectiei interna a motorului, pompa nu are nevoie de nici o forma de protectie la suprasarcina

Acest produs face parte din: PompePompe circulațiePompa circulatie recirculare DAB Evosta 40-70/180
 
Caracteristici
Date tehnice Pompa circulatie recirculare DAB Evosta 40-70/180
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare 240 V
Temperatura maximă 95 GR
Presiune maximă 10 BAR
Putere de lucru 0,044 W
Culoare VERDE
Înălțime 102,5 mm
Lățime 124 mm
Diametru 1"
Pompă circulație Turație variabilă
Dimensiuni racorduri 1"
Înălțime maximă de pompare (ml) 6,9
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Pompa circulatie recirculare DAB Evosta 40-70/180

Adaugă prima părere

Sus
Compară 0