Pompa circulatie recirculare Grundfos Alpha2 L 15-40 130

Noua pompă de circulare ALPHA2 îmbunătățită oferă eficiență energetică de neegalat pe baza tehnologiilor Grundfos verificate și este alegerea perfectă pentru aplicații de încălzire, aer condiționat și răcire, cu temperaturi ale mediului pompat de până la 2 °C.

Estimează preț transport

Grundfos

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

883 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Pompa Grundfos Alpha 2

Noua pompă de circulare ALPHA2 îmbunătățită oferă eficiență energetică de neegalat pe baza tehnologiilor Grundfos verificate și este alegerea perfectă pentru aplicații de încălzire, aer condiționat și răcire, cu temperaturi ale mediului pompat de până la 2 °C.

Cu noua ALPHA2 nu mai trebuie să aveți grija setărilor complicate pentru pompe. Instalaţi pur şi simplu pompa şi o lăsaţi pe setarea din fabrică, AUTOADAPT. Noua ALPHA2 va analiza automat sistemul de încălzire, va găsi setarea optimă şi va continua să-și adaptezefuncționarea la modificările solicitate.

Pompa circulatie Grundfos Alpha 2

Aplicaţii

GRUNDFOS a realizat câteva modificări decisive de design care vă permit să utilizați acum noua ALPHA2 în aplicații de răcire cu temperaturi ale lichidului de pompate de până la 2 °C. Acest lucru înseamnă că ALPHA2 vă va acoperi nu numai necesarul pentru încălzire, dar și până la 90 % din necesarul pentru aer condiționat și răcire. Noua ALPHA2 cu carcasă din oțel inoxidabil pentru pompe poate fi de asemenea folosită în sistemele de recirculare a apei calde menajere.


GRUNDFOS ALPHA2 este adecvată pentru:

 • Sisteme cu debit constant sau variabil
 • Sisteme cu o conductă
 • Sisteme cu două conducte
 • Încălzire sub dușumea
 • Recircularea apei calde menajere
 • Sisteme unde este cerută setarea pe timp de noapte.


Eficiență energetică

Grundfos susține și încurajează solicitările legislative stricte pentru eficiența pompelor, ca parte a efortului nostru continuu de a reduce facturile de energie și de a crește sustenabilitatea. Și afirmăm cu mândrie că noua
ALPHA2 – precum predecesoarele sale – își depășește cu mult epoca. Legislați EuP cere ca până în 2015 toate pompele de circulare să aibă un Index de Eficiență Energetică (EEI) sub 0.23. Noua ALPHA2 cu un EEI < = 0,15 este cu mult în avans față de aceste standarde comune, motiv pentru care și-a meritat locul în familia Grundfos Blueflux® și între produsele de înaltă eficiență energetică.


Caracteristici și beneficii - performanță mai bună cu eficiență de vârf pe piață

 • Performanță mai bună cu eficiență de vârf pe piață
  (EEI≤0.15) cu un design mai compact
 • Debitmetru nou pentru depanare și echilibrare
 • AUTOADAPT selectează cea mai bună curbă de performanță
  eficiență și confort
 • Fișa inovatoare simplifică conectarea pompei
 • Învelișuri izolatoare incluse.

Preocuparea pentru mediul înconjurător se întrepătrunde cu fiecare aspect al activităţii noastre şi este inseparabilă de toate soluţiile oferite de noi. Proiectăm sisteme solide care fac un întreg ciclu. Am căutat în mod activ şi am fost premiaţi pentru conduita nostră şi pentru soluţiile ecologice adoptate.

Alegem cu atenţie materialele şi proiectăm produse reciclabile. Cu fiecare nouă generaţie de pompe se reduce consumul de energie.

Dar responsabilitatea trece dincolo de preocuparea pentru mediul înconjurător. La nivelul reţelei noastre mondiale, am pus întotdeauna accentul pe bunăstarea şi implicarea oamenilor în compania noastră, cât și în societate, în general. Grundfos menţine o atitudine deschisă şi accesibilă, răspunzând cu plăcere la toate întrebările pe care oamenii le pot avea despre noi. A fi responsabil este fundația noastră.


NE ASUMĂM RESPONSABILITĂŢILE CU SERIOZITATE

Grundfos este o companie globală
Dar nu credem într-un singur mod de a face afaceri la nivel mondial. Reţeaua mondială de companii de vânzări şi service ne permite să ne adaptăm la mediu, la fel ca produsele noastre.

Reciclarea
Pompele noastre sunt proiectate în aşa fel încât să poată fi reutilizată cât mai mult posibil, deoarece dorim să protejăm mediul. Procentul de reciclare a materialelor dintr-o pompă Grundfos standard este cuprins între 90 şi 98%. Între doi și opt la sută pot fi reutilizați pentru încălzire.

Certificarea ecologică
Grundfos se mândreşte cu îndeplinirea standardelor pentru certificarea ISO 14001 şi înregistrarea EMAS pentru producţie. Aceasta reprezintă angajamentul nostru şi responsabilitatea faţă de managementul mediului. Acest angajament porneşte de la crearea soluției până la eventuala reciclare.

Soluţii solide
SQ Flex este sistemul ecologic de alimentare cu apă pentru aşezări isolate. Poate fi adaptat la cerinţele specifice ale utilizatorului, folosind o sursă de energie - vântul, soarele sau o combinaţie a acestora - care este cea mai potrivită pentru condiţiile particulare de mediu din acea regiune. Iar dacă natura nu poate furniza energia necesară, SQ Flex poate fi alimentat de un generator sau de baterii.

Acest produs face parte din: PompePompe circulațiePompa circulatie recirculare Grundfos Alpha2 L 15-40 130
 
Caracteristici
Date tehnice Pompa circulatie recirculare Grundfos Alpha2 L 15-40 130
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tensiunea de alimentare240 V
Temperatura maximă110 gr
Presiune maximă10 bar
Putere de lucru0,022 w
Înălțime156 mm
Lățime95 mm
Dimensiuni racorduri1"

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Pompa circulatie recirculare Grundfos Alpha2 L 15-40 130

Adaugă prima părere

Compară 0