Centrale termice Ariston

Centralele termice murale Ariston

Numărul 1 in România

Misiunea Ariston a fost dintotdeauna să garanteze cel mai înalt nivel de confort, astfel încât locuinţa dumneavoastră să devină cea mai bună în care aţi putea locui vreodată.

In ultimi ani Grupul Ariston prin centralele murale își consolidează poziția de lider pe piața românească. Odată cu introducerea noilor norme europene privind reducerea consumului de energie cât și reducerea de noxe, Ariston prin centralele pe care le produce s-a aliniat acestor noi cerințe.

Centralele Ariston ocupă locul 1 în vânzările de centrale termice în România datorită gamei largi de produse, având în acest moment patru modele de centrale termice murale în condensare pentru locuințe unifamiliale.

Ariston Nr.1 in Romania

Designul centralelor Ariston

Prima opțiune a românilor pe piața locală a sistemelor de încălzire

Eficiența, calitatea și confortul sunt imprimate în ADN-ul Ariston, dar frumosul nu este niciodată suficient, de aceea designul trebuie să fie desăvârșit și funcțional. De aceea atenția la detalii pe care o are Ariston prin centralele sale se reflectă și în cea acordată aspectului estetic, în mod fundamental.

Centrala termica Ariston prin "Piesa de mobilier care prepara apa caldă și căldura", introduce o abordare inovatoare referitoare la pozitionare, încercând să dea centralelor conotația funcțiilor diferite, adăugând caracteristici inovatoare care să o facă să fie unică.

Design centrala Ariston

Obiectivul centralei Ariston

"Confort maxim și zero pierderi, adică numai beneficii pentru tine şi familia ta. Angajamentul nostru faţă de domeniul cercetării şi dezvoltării, împreună cu utilizarea tehnologiilor cu nivel sporit de eficienţă ne permit să atingem acest obiectiv. Pentru noi, centrala termică în condensare reprezintă generaţia viitoare de produse dedicate confortului dumneavoastră."

"În comparaţie cu centralele termice convenționale, gama de centrale termice Ariston în condensare asigură zero pierderi, oferind beneficii maxime din punct de vedere al consumului energetic şi al costurilor."

Performanta centrala Ariston

Centrale termice în condensare Ariston

De fapt, o centrală termică Ariston convențională nu produce numai căldură, ci şi abur (condens) și care este în mod normal evacuat. Vaporii de apă din gazele arse conţin energie pe care centralele termice obişnuite nu o recuperează; acestea dispersează energia produsă în timpul arderii.

Datorită tehnologiei condensării, noua generație de centrale Ariston recuperează o cantitate mare din căldura aşa-zis latentă din transformarea apei în stare gazoasă în stare lichidă, preîncălzirea apei efectuându-se cu economie de energie şi un nivel redus de emisii de noxe.

Centralele termice în condensare Ariston utilizează fenomenul condensării, reutilizând energia gazelor de evacuare şi mărind valoarea calorifică inferioară, atingând astfel o eficienţă termică de până 108%. Tehnologia în condensare vă oferă confort maxim cu economii substanțiale la consumul de gaz.

Centrale termice condensare Ariston

Gama Ariston Genus

Prima gamă o reprezintă centralele termice Genus ce sunt proiectate astfel încât să menţină temperatura optimă, în funcţie de nevoile fiecărei persoane; practic, centrala Ariston este echipată cu o funcție de autocontrol ce permite menținerea temperaturii setate în funcţie de temperatura exterioară.

Acest fapt este posibil datorită funcţiei AUTO, ce asigură obţinerea unui confort maxim şi reduce consumul de energie prin micşorarea semnificativă a numărului de cicluri de funcţionare. Astfel, se asigură reduceri substanțiale la factura de energie. Gama de centrale Ariston Genus Premium, oferă aceste avantaje la cel mai înalt grad, unde confortul şi rentabilitatea sunt îmbinate într-o manieră optimă. În plus, consumul de energie electrică înregistrat de centrala termică scade datorită pompei modulante, care permite satisfacerea mai rapidă a necesităţilor de încălzire.

Astfel, numărul ciclurilor de funcţionare scade oferind un grad maxim de silenţiozitate. În mod evident, centralele termice Ariston Genus ţin cont şi de confortul de apă caldă menajeră. Temperatura acesteia este menținută stabilă cu ajutorul unei funcţii dedicate, denumită funcţia CONFORT. Datorită acesteia, centrala termică prepară instantaneu apă caldă menajeră la temperatura setată, fără să fie necesar să aşteptaţi. Într-adevăr, centralele termice Ariston Genus reprezintă cea mai înaltă expresie a confortului: în casa dumneavoastră şi … pe factură!

Centralele Genus se gasesc in trei variante de puteri: 24 kw, 30 kw si 35 kw, suficient pentru a asigura necesarul de confort pentru o larga gama de locuinte unifamiliare.

Centrale Ariston Genus

Gama Ariston Clas

A doua categorie o reprezinta centralele Ariston Clas, ce reprezintă o nouă soluție pentru confortul casnic, care integrează gama de centrale în condensare, tehnologia inovatoare în măsura să reutilizeze energia gazelor de ardere, crescând eficienţa termică şi micşorând noxele eliminate.

Afișaj LCD nou, multifuncțional, cu iluminare Raport de modulare 1:4, confort acustic garantat de noul amortizor de zgomot; pompă complet modulantă; schimbător principal de căldură din oțel inoxidabil; schimbător de căldură A.C.M. mărit; funcție AUTO; priză de măsură şi analiză a gazelor de ardere; filtre pe returul instalaţiei de încălzire şi intrare apă rece proiectată pentru integrarea cu alte componente ale sistemului prin intermediul noului protocol de comunicație Bus Bridgenet proiectată pentru termoreglare multi-zonală; posibilitate de conectare la un sistem solar Protecţie anti-îngheţ, anticalcar şi antiblocare a pompei.

Centralele termice Ariston Clas se gasesc în trei variante de putere: 24 kw, 30 kw si 35 kw, suficient pentru a asigura necesarul de confort pentru o larga gama de locuinte unifamiliare.

Centrale Ariston Clas

Gama Ariston Cares

A treia gamă de centrale termice Ariston este Cares. ca puncte forte putem enumera: afișaj LCD; raport de modulare 1:4; confort acustic garantat de noul amortizor de zgomot; pompă complet modulantă: maximizează performanțele centralei și reduce consumul de energie electrică; schimbător principal de căldură din aluminiu; schimbător de căldură A.C.M. din oțel inoxidabil; filtre pe returul instalației de incălzire și intrare apă rece; instalare și întreținere simplificate, cost de întreținere redus; testată la capacitate de funcționare maximă în condiții dificile pentru o durată de 11.000 de ore.

Centralele Ariston Clas se găsesc în două variante de putere: 24 kw si 30 kw.

Centrale Ariston Cares

Gama Ariston B Clas

A patra gamă o reprezintă centralele Ariston B Clas, centrale ce au în componența lor două rezervoare de stocare a apei calde menajere de 20 de litri; afişaj LCD digital multifuncţional; interfață Bus Sistem Premix (pre amestec aer - gaz); pompă complet modulantă: maximizează performanţele centralei şi reduce consumul de energie electrică; schimbător principal de căldură din oţel inoxidabil; 2 rezervoare cu stratificare cu capacitate de 20 litri fiecare şi vas de expansiune încălzire cu capacitate de 10 litri; posibilitate de conectare la module de gestionare a sistemelor de încălzire multi-zonă sau la dispozitiv de termoreglare cu şi fără fir; posibilitate de conectare la un sistem solar; sistem de auto-diagnoză şi istoric al defectelor; dispozitiv de analiză a gazelor de ardere pe circuitul de încălzire; funcţie anti-îngheţ, anticalcar şi antiblocare a pompei.

Gama de centrale Ariston B Clas este disponibilă în variante de 26 kw si 35 kw.

Centrale Ariston B Clas

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Sus
Compară 0