Centrale termice Vaillant

Centrale Termice Vaillant Nr. 1 în lume

Vaillant este lider de piață la nivel global în domeniul tehnologiei instalațiilor de încălzire.

Vaillant oferă clienților săi din întreaga lume sisteme ecologice de încălzire cu un consum redus de energie, bazate în mare parte pe surse de energie regenerabile. Portofoliul de produse cuprinde sisteme de încălzire pentru clădiri cu consum redus de energie.

1924 încălzire centrală - o invenție marca Vaillant

Vaillant inventează încălzirea centrală

Până la acel moment, camerele trebuiau încălzite în mod individual cu ajutorul sobelor sau şemineelor. Cu ajutorul cazanului pentru încălzire centrală şi a sistemului adiţional, este acum posibilă încălzirea mai multor calorifere cu ajutorul unui distribuitor central. Vaillant uimește din nou cu invenţia sa.

Centralele Vaillant Nr.1 in lume

Gama de centrale termice murale Vaillant

Noua generație de centrale termice ecoTEC Pro este mai eficientă, mai durabilă şi mai uşor de utilizat decât a fost vreodată o centrală termică Vaillant.

Avantajele centralelor termice Vaillant cu tehnica condensării: Sistem de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic la ecoTEC pro. Pompa cu eficiență ridicată. Management inteligent al funcțiilor centralei inclusiv programe de siguranță și testare. Schimbătorul de căldură în condensare, integral din oțel inoxidabil. Arzător din oțel inoxidabil. Control integrat al unei pompe externe de încălzire/pompă de circulație. Sistem ProE. Schimbătoare de căldură pentru preparare ACM din 13,19,27 si 35 placi. Funcția de confort prezentă.

Gama centrale Vaillant

EcoTEC plus - Centrala termica Vaillant în condensare

EcoTEC plus pentru încălzire si apă caldă menajeră

Avantajele centralelor termice Vaillant cu tehnica condensării: Sistem revoluționar de modulare a amestecului aer-gaz pentru o eficiență sporită (plus). Rata de modulare pentru ecoTEC plus intre 1:6 si 1:7. Program de testare a tipului de gaz – conversie facilă (plus).

Noul sistem DIA cu display care afișează text complet, iluminat (plus). Pompa eficientă autoadaptivă pentru ecoTEC plus. Sarcina parțiala autoadaptiva (plus). Management inteligent al funcțiilor centralei inclusiv programe de siguranța și testare. Schimbătorul de căldura în condensare, integral din oțel inoxidabil. Arzător din oțel inoxidabil. Control integrat al unei pompe externe de încălzire/pompa de circulație. Sistem ProE. Funcția de confort prezentă.

Centralele în condensare Vaillant prietene cu familia

Fiind o companie de familie, orientată spre viitor, Vaillant acceptă o responsabilitate deosebită cu privire la mediul înconjurător. Vaillant este de părere că succesul economic, dezvoltarea durabilă şi profitabilă sunt inextricabil conectate cu angajamentul faţă de standardele sociale şi ecologice.

Vaillant oferă clienților: produse, care sunt eficiente energetic și mai ecologice de-a lungul întregului lor ciclu de viață. Scopul centralelor termice Vaillant este de a conserva resursele și a le folosi într-un mod responsabil, pentru a reduce emisiile de CO₂ și, de asemenea, pentru a proteja în mod activ și ameliorarea mediului: Vaillant Group s-a angajat să urmărească în mod constant aceste obiective. Vaillant România isi angajează responsabilitatea socială. Compania este dedicata la progresul social și îmbunătățirea bunăstării altora.

Centrale in condensare Vaillant

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT pentru centrale termice

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele utilizatorilor privind utilizarea centralei termice astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia poți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și te scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

Serviciile incluse sunt asigurate de către specialiștii Berluni România. Utilizarea exclusiv a pieselor de schimb originale Vaillant. Eliminarea costurilor neprevăzute în exploatarea echipamentului termic.

Garantie extinsa Vaillant

Cum puteți beneficia de garanție extinsă pentru centralele termice Vaillant

Achiziționarea unei centrale termice Vaillant în condensare, cu o putere mai mică de 40 kw de la Berluni.ro, să fie însoțită de certificatul de garanție Vaillant și să respecte toate prevederile din acest document. Punerea în funcțiune a produsului trebuie efectuată de către un partener service autorizat Vaillant.

Activare garanție extinsă: Garanția extinsă se activează la momentul punerii în funcțiune sau în termen de 6 luni de la data punerii în funcțiune, dar nu mai mult de 12 luni de la data achiziționării produsului, așa cum această data este menționată pe factură de achiziționare a echipamentului.

Cumpărătorul trebuie să efectueze revizia și activitatea de verificare tehnică periodică a aparatelor, cu personal autorizat, la un interval de maximum 2 ani.

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

Berluni Vaillant

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Sus
Compară 0