Centrale termice Immergas

Centrale termice cu design italian

De mai bine de 50 de ani, Immergas este un lider in ceea ce priveste incalzirea casnica, oferind de-a lungul timpului spre vanzare nu mai putin de 5 milioane de centrale termice. Din 2002, compania a devenit principala filma italiana in ceea ce priveste vanzarea de centrale in condensare.
An de an, nu mai putin de 240 000 de boilere sunt produse si sunt livrate in toata lumea.

Fiecare piesa si fiecare produs ce iese pe linia de productie Immergas inglobeaza tehnologii moderne si un design placut, gratie celor peste 600 de angajati care isi pun amprenta pe mai bine de 300 de modele, realizate pe 10 linii de productie.

Immergas

Servicii si produse de o calitate impresionanta

Bazandu-se pe o relatie exceptionala cu profesionistii cu care lucreaza, cei de la Immergas au reusit sa extraga tot ceea ce este mai bun din tehnologiile folosite si deopotriva, din oameni. Idei, solutii inovatoare si ambitii care mai de care mai interesante s-au nascut de-a lungul a celor 50 de ani si au conturat o companie din ce in ce mai interesanta.

Cei 600 de tehnicieni care ofera suport, reusesc sa o faca zi de zi, pe intreaga perioada a iernii, in asa fel incat niciun utilizator de centrale Immergas sa nu sufere.

Servicii Immergas

De ce Immergas?

In primul rand, pentru valorile pe care le promoveaza si pentru cei peste 50 de ani de experienta. Certificatele de calitate obtinute de-a lungul timpului sunt un motiv suficient pentru a alege produsele companiei italiene, insa Immergas se lauda cu mult mai mult de atat.

De fiecare data, a reusit sa isi atinga scopul, sa livreze si sa instaleze un numar impresionant de boilere si centrale. Astazi, 5 milioane de familii se bucura sau s-au bucurat de calitatea Immergas.

Calitatea fiecarui produs a dus la o globalizare rapida. Astazi, immergas detine parteneri in peste 43 de tari si vinde un numar impresionant de boilere si de solutii de incalzire. Immergas detine 100% din 10 subdivizionare din lume, inclusiv subdivizionara din Romania

50 de Immergas in lume

Abordare verde pentru fiecare centrala termica construita

In perioada in care traim, calitatea nu este suficienta. Descoperirea solutiilor verzi si cat mai prietenoase cu natura a devenit o provocare reala pentru majoritatea antreprenorilor. Immergas se straduieste sa ofere solutii verzi si sa revolutioneze ori de cate ori are ocazia piata de incalzire casnica si industriala.

Centrale termice Immergas cu din ce in ce mai putine emisii si cu un consum de energie din ce in ce mai mic, ies la lumina si garanteaza eficienta. In 2010, Immergas a lansat proiectul ImmerEnergy, ce reprezinta o reala oportunitate pentru dezvoltarea sistemelor din ce in ce mai performante din punct de vedere energetic.

Centrala verde Immergas

Solutii de incalzire de la Immergas

Centrale termice in condensare. Inglobeaza tehnologii moderne care economisesc energie pe termen lung. Eficienta produselor cu condensare de la Immergas atinge o clasa de 5 stele si respecta toate standardele europene in ceea ce priveste emisia de noxe.
Seria de centrale " Green Series" ofera o anduranta deosebita si o instalare cat se poate de facila.

Centrale termice traditionale In cadrul ofertei Immergas vei descoperi si o oferta vasta de centrale traditionale, care functioneaza pe baza de combustibil solizi sau gazosi si care respecta toate cerintele utilizatorilor.

Immergas in lume

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Sus
Compară 0