Centrale termice Viessmann

Viesmann, furnizorul complet in solutii de incalzire

Viesmann este un grup german care produce o gama larga de soluții de încălzire. Cu o prezenta in nu mai putin de 11 tari, din punct de vedere al productiei si prezent cu produsele in peste 74, Viesmann este un lider in acest domeniu, axandu-se pe eficienta si pe protectie a naturii si a elementelor inconjuratoare.

Oferta producatorului nemtesc include atat sisteme de incalzire, cat si sisteme industriale sau sisteme de refrigerare. Ne intereseaza in mod deosebit sistemele de incalzire, construite pentru toate sursele de energie si pentru toate aplicatiile.

Viessmann

Tehnologii extrem de eficiente, destinate spatiilor rezidentiale si comerciale

Sistemele de incalzire de la Viessmann sunt eficiente si sunt destinate atat spatiilor rezidentiale, cat si spatiilor comerciale. Cu puteri intre 2 si 2200 kW, reusesc sa acopere toata necesitatea de caldura, indiferent de marimea spatiului incalzit.

Eficienta este data de mai multe elemente, proiectate, patentate si gandite pana in cel mai mic detaliu de inginerii companiei:

  • Cazane care pot functiona pe combustibil lichid si gazos;
  • Prezenta primului sistem de incalzire din lume care dispune de celule de combustie;
  • Sisteme de incalzire ce functioneaza pe combustibili solizi;
  • Sisteme termice fotovoltaice si solare;
  • Pompe de caldura performante.
Gama de centrale termice Viessmann

Solutii performante de incalzire pentru cladiri rezidentiale

Cladirile multifamiliale sau unifamiliale beneficiaza de solutii personalizate de incalzire, destinate tuturor surselor de energie. Oferta celor de la Viessmann este una foarte bogata, incluzand atat sisteme de energie regenerabila cat si sisteme termice solare sau variante speciale pe busteni, aschii de lemn si peleti.

Performanta este dovedita prin cazane pe combustibil gazos, cazane pe combustibil lichid, cazane pe combustibil solid, module de cogenerare, pompa de caldura, sisteme solare, panouri fotovoltaice si solutii pentru ventilarea locuintei.

Sisteme de incalzire Viessmann

Valori bine conturate si o istorie bogata

Viessmann este o companie care a luat fiinta in anul 1966. Atunci au fost formulate pentru prima data principiile care au stat la baza evolutiei si care au reprezentat o adevarata linie directoare ce a dus la succes.

Principiile initiale sunt extrem de valabile si astazi, cei de la Viessmann urmarind intotdeauna aceleasi valori:

Inovatie. Realizarile tehnice ale celor de la Viessmann sunt de invidiat, chiar si pentru cele mai mari nume din domeniu. Compania germana dezvolta permanent produse si solutii tehnice care au rolul de a crea momente de referinta in tehnica de incalzire.

Calitate.
Produse de varf si incercarea permanenta de a-si depasi propriile recorduri si propriile rezultate. Este motivul pentru care centralele termice Viessmann si in general, toate solutiile de incalzire de la aceasta companie sunt atat de performante.

Game complete de produse si de servicii. Viessmann incearca sa ofere solutii complete atunci cand vine vorba despre incalzire, oferind sprijin partenerilor si incercand sa gaseasca solutii la orice problema potentiala.

Eficienta. Lant decizional scurt, procese flexibile si costuri scazute. Toate acestea duc la eficienta pe care toti cei care cunosc brandul Viessmann o cunosc foarte bine.

Sustenabilitate. Atentia la impactul asupra mediului inconjurator este una reala si este prezenta inca de la inceputurile companiei. Cei de la Viessmann sunt in permanenta preocupati de impactul pe care il au produsele lor asupra mediului si incearca sa gaseasca solutii cat mai eficiente pentru energii regenerabile. Scopul Viessmann este acela de a proteja clima si de a conserva bazele naturale ale vietii. An de an, se iau decizii importante de investitii in stiinta, in arta, in cultura si in general, in tot ceea ce poate sa reprezinte evolutia umana.

Interior centrala termica Viessmann

Politica energetica

Viessmann duce o politica energetica bazata pe toate principiile de mai sus. Scopul energetic este acela de a acoperi cererea de energie si de a reduce pe cat posibil emisiile de CO2. Obiectivele energetice strategice sunt pe termen lung si implica imbunatatirea continua a performantei.

Grupul Viessmann informeaza periodic publicul in ceea ce priveste aspectele energetice ale companiei, se focuseaza pe reducerea emisiilor si controleaza din scurt fiecare politica implementata in cadrul liniilor de productie. Consumul de energie al fiecarei companii din grup este masurat si monitorizat constant.

Clasa energetica centrale viessmann

Inovatii Viessmann

Grupul Viessmann inoveaza si impulsioneaza intreaga bransa sa faca la fel. Realizarile tehnice obtinute de-a lungul timpului vorbesc de la tine si reprezinta solutii care au marcat adevarate momente de referinta in tehnica de incalzire.

Pana acum, Viessmann a reusit inovatii in gama schimbatoarelor de caldura, a dezvoltat mai multe tehnologii care au contribuit la protectia mediului si a ridicat standardele de eficienta energetica. Principalul scop, raportat la inovatie, este imbunatatirea continua.

Aplicatie telefon Viessmann

Distinctii, certificate si targuri

In 2015, Viessmann a fost partenerul numarul 1 al profesionistilor, iar acest lucru s-a intamplat pentru a 13-a oara consecutiv. Grupul este castigator al unor premii importante pentru design, pentru sustenabilitate, pentru protectia mediului si pentru inovatii. Inca din 1994, premiile s-au transformat intr-o obisnuinta.

Produsele realizate si comercializate de cei de la Viessmann sunt certificate in conformitate cu toate normele europene si cu sistemele comunitare de management de mediu.

Calitate Viessmann

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Compară 0