Centrale termice Ferroli

Centralele termice Ferroli in Romania

Expansiunea brandului Italian a ajuns in Romania in anul 1998, aducand toata gama de produse la noi in tara. Aparitia in Romania a italienilor a reprezentat un suflu nou pe piata de incalzire si noi perspective.

Ferroli este un grup italian apărut in 1955, in regiunea Friuli din Italia. Cei 3 frati, Dantel, Leonardo si Luigi Ferroli au reusit sa prevada dezvoltarea pietei sistemelor de incalzire si cu un entuziasm debordant au creat un brand de renume care astazi numara peste 3000 de angajati, o multime de tehnologii interesante si o cifra de afaceri ce depaseste 600 de milioane de euro anual.

Desi Ferroli prezinta doua domenii cheie, incalzirea si climatizarea, incalzirea este domeniul principal, fiind impartita in 2 subdivizii: incalzire rezidentiala si incalzire industriala.

Ferroli

Centrale termice Ferroli, de cea mai buna calitate

Destinate incalzirii si productiei de apa calda menajera, centralele termice murale oferite de Ferroli ofera o gama variata de solutii, clasificandu-se in functie de mai multe criterii.

- In functie de combustibilul folosit. Descoperim combustibili precum gazul natural, GPL, sau curentul electric;
- In functie de modul de evacuare al gazelor arse. Evacuarea se poate face prin tiraj fortat sau prin tiraj natural;
- In functie de tehnologia si randamentul pe care il ofera arderea.
- In functie de modul de preparare a apel calde menajere ( instant sau cu preparare intr-un boiler);
- In functie de tipul schimbatorului de caldura;
- In functie de tipul curentului folosit. Se poate opta pentru centrale monofazate sau pentru centrale trifazate.

Calitatea Ferroli

Centralele termice Ferroli pe gaz si GPL

In gama ce centrale termice pe gaz sau GPL, descoperim doua mari categorii: centralele clasice si centralele in condensare.

Centralele murale in condensare sunt echipate pentru a incalzi si pentru a prepara apa calda printr-o tehnologia moderna care creste randamentul pana la 107.5%. Protocolul OpenThem este cel care sta la baza realizarii acestor centrale, insotit de un arzator superior cu preamestec. Utilizarea OpenThem reprezinta un transfer rapid de date intre centrala si termostate, pentru o eficienta maxima.

Centralele murale in condensare permit o incalzire a apei in mod instantaneu si acopera o gama variata de aplicatii, fiind foarte variate din punct de vedere al puterii. Poti descoperi centrale cu putere incepand de la 25 de W si ajungand la 116 W.

Centrale murale termice conventionale. Au puteri intre 24 si 37 de Kw si au rolul de a prepara agent primar pentru incalzire si apa calda. Sunt foarte variate din punct de vedere al constructiei, putand fi clasificate in functie de evacuarea gazelor, de modul de preparare al apei calde sau de tipul de boiler folosit.

Centrale termice murale electrice sunt o alternativa moderna la cazanele cu combustibil conventional si ofera eficienta superioara, cu randament de pana la 99%. Puterea pe care o prezinta variaza intre 6 kW si 22.5 kW si poate fi multiplicata prin cascadare.

Centrale termice murale Ferroli

Valori, garantie si eficienta Ferroli

Ferroli reuseste an de an sa isi contureze valorile care au reusit sa ii mentina pe primele locuri in productia de centrale termice o perioada lunga de timp. Eficienta, protectia naturii si seriozitatea cu care isi trateaza clientii si partenerii sunt valori esentiale.

Centralele termice Ferroli respecta mai multe elemente de calitate:
- Au dimensiuni reduse si sunt silentioase;
- Ofera eficienta in incalzire;
- Pot fi controlate cu usurinta;
- Sunt sigure;
- Sunt eficiente, consumand putin combustibil si generand cantitati mari de apa calda si de caldura;
- Au garantie generoasa. Garantia produselor Ferroli poate sa varieze intre 2 si 10 ani, in functie de tipul de centrala termica Ferroli pentru care se opteaza.

Valorile centralelor Ferroli

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Sus
Compară 0