Centrale termice Buderus

Zeci de ani de prezenta Buderus in Romania

Chiar si in Romania, Buderus are o istorie impresionanta. Anii 30 au fost cei care au adus pentru prima data echipamentele de incalzire Buderus la noi in tara. Din pacate, perioada de dupa razboi a intrerupt importurile, urmand ca acestea sa fie reluate in 1994. Chiar si asa, mii de oameni se incalzesc astazi cu Buderus la noi in tara si milioane in intreaga lume.

Buderus este o marca ce face parte din concernul german Bosch, ce reuseste sa ofere solutii de incalzire de cea mai buna calitate. Furnizand dispozitive pentru caldura si apa calda, Buderus isi propune sa obtina solutii din ce in ce mai performante, care sa economiseasca energie si sa protejeze mediul inconjurator. Solutiile Buderus sunt vaste, incepand cu centrale termice de sol si terminand cu cele de perete.

Buderus

275 de ani de inovatie si de incalzire eficienta

Buderus pare o companie vesnic tanara, insa are o experienta de peste 275 de ani. Putine sunt firmele care se pot mandri cu o astfel de rezistenta pe piata si cu o poveste atat de interesante.

Aceasta a inceput in 14 martie 1731, atunci cand Johann Wilhelm Buderus a preluat o turnatorie de fonta situata langa Laubach. De atunci, istoria s-a scris si a conturat personalitatea firmei germane.

Patentarea cazanelor cu elementi de fonta, culoarea albastra, devenita distinctiva pentru Buderus si numeroasele inovatii pentru cazane si pentru solutiile de incalzire, au devenit o obisnuinta.

Istoria Buderus Romania

Centrale murale cu condensatie Buderus

Utilizezi la maxim energia, folosind centralele murale cu condensare de la Buderus.Noua generatie tehnica de incalzire economica de la producatorul german este extrem de atractiva. Utilizand combustibilul gazos si o tehnologie ultramoderna in condensare, confortul obtinut va fi unul sporit.
Cei peste 25 de ani de experienta cu incalzirea in condensare isi pun amprenta pe cele mai noi centrale, oferind multa caldura cu un consum mic de energie.

Energia centralelor Buderus este ecologica si protejeaza nu doar mediul, ci si portofelul. Ce de la Buderus gandesc fiecare centrala in asa fel inat sa fie potrivita pentru viitor si sa pregateasca noi si noi tehnologii interesante.

Garantia centralelor cu condensare este extinsa la pana la 4 ani, acest lucru insemnand un partener de incredere pentru service si pentru revizii.

Centrale termice condensatie Buderus

Valori Buderus

Experienta indelungata. Istoria seculara a companiei isi spune cuvantul. Buderus impune frecvent tendintele din domeniu si inoveaza, oferind solutii noi si sigure.
Calitate sigura. Fiecare centrala Buderus este fiabila si inglobeaza cele mai inalte standarde de calitate. Productia se face cu verificari stricte iar componentele sunt testate atent, pana in momentul in care dovedesc increderea pe care trebuie sa o ofere.
Eficienta pe termen lung. Cu Buderus poti economisi energie inca din prima zi de folosire. Inginerii companiei fac totul pentru ca produsele comercializate sa fie fiabile si sa aiba o stare excelenta de functionare.
Raport calitate-pret imbatabil. Asteptarile utilizatorilor sunt implinite din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste pretul. Buderus nu este o firma ieftina, insa este o firma care pune valoare in fiecare produs pe care il creaza, facandu-l sa merite. 

Valorile centralelor Buderus

Alți producători

Recent văzute
Niciun produs
Compară 0