Service autorizat centrale termice Immergas


* - câmpuri obligatorii

Berluni Service
0757 075 348
Luni-Vineri: 9 00 - 18 00

 
Revizii
 
Reparatii
 
Piese de schimb
 
Autorizatii ISCIR

Reparatii centrale termice Immergas

Immergas este unul dintre liderii de pe piata ai incalzirii casnice, care, de-a lungul timpului a pus spre vanzare aproximativ 5 milioane de centrale termice. Fiecare produs care este comercializat de catre Immergas ofera un design deosebit, dar si tehnologia de care secolul nostru are nevoie. Reparatiile centralelor termice Immergas, dar si service centrale Immergas sunt doar doua dintre avantajele pe care le ofera produselor lor.

Service centrale Immergas poate contine verificarea tehnica periodica a centralei, fiind una dintre operatiunile esentiale pe care trebuie sa i le faci centralei pentru a te bucura de o functionare optima. Un service centrale Immergas Bucuresti iti pune la dispozitie echipamentele de care ai nevoie pentru a evita eventualele dezastre care pot aparea.

Daca o centrala nu este supusa periodic testelor atunci, in timp, vei apela la reparatii centrale Immergas. Chiar daca centrala nu se mai afla in termenul de garantie oferit de catre producator, periodic, orice centrala termica trebuie sa isi efectueaza verificarea tehnica periodica, VTP. Pe aceasta o poti efectua in oricare dintre service-urile autorizate precum, service centrale Immergas.

Berluni, service autorizat Immergas

Ce presupune verificarea tehnica periodica intr-un service centrale Immergas Bucuresti? Se deschide centrala si se curata de praful si impuritatile acumulate. Aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul unui aspirator si o pensula, in timp ce suprafetele mai drepte se pot sterge cu o carpa uscata. Se verifica atat vizual, cat si auditiv anumite parti componente pentru a verifica daca exista rugina din cauza condensului acid. Se verifica, de asemenea, si presiunea de aer din vasul de expansiune, care in mod normal ar trebui sa fie de aproximativ 0,8 bar. Se efectueaza teste normale pe apa calda, dar si pe incalzire, pentru a vedea daca totul functioneaza conform.

In functie de toate testele si de rezultatele obtinute, verificarea tehnica poate primi rezolutia prin care se poate demonstra daca centrala termica se poate folosi in continuare ori se interzice functionarea aparatului. Pentru binele sanatatii tale, mergi intr-un service Immergas pentru a face verificarea periodica de care centrala ta are nevoie.

Intr-un centru de reparatii centrale termice Immergas Bucuresti poti dispune de un serviciu de VTP, daca aceasta este cauza pentru care centrala nu mai functioneaza.

De asemenea, intr-un centru service Immergas te bucuri de consultanta unor persoane specializate, un personal calificat, care iti pot oferi informatii pretioase. Reparatiile centralelor termice Immergas trebuie facute in cunostiinta de cauza, pentru a nu afecta sanatatea ta, cat si a familiei. Nu te gandii ca reparatii centrale termice Immergas Bucuresti iti pune la dispozitie un stoc limitat de servicii, pentru ca vei descoperi ca iti vei putea solutiona orice situatie intr-un service Immergas.


Recent văzute
Niciun produs
Sus
Compară 0