Sonda externa Ariston

Sonda exteriora Ariston face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur a sistemului, prin aceasta realizând reglajul temperaturii climatice.  Reglajul temperaturii climatice garantează un nivel ridicat de confort.

Estimează preț transport

Ariston

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

89 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Senzor exterior Ariston

Sonda exteriora face posibilă detectarea condiţiilor climatice şi variază în mod automat temperatura de tur a sistemului, prin aceasta realizând reglajul temperaturii climatice.  Reglajul temperaturii climatice garantează un nivel ridicat de confort.

Poziţionaţi sonda externă pe peretele edi­ciului orientat spre nord, la o înălţime (faţă de pământ) egală sau mai mare de 2,5 m, având grijă să evitaţi expunerea directă la razele soarelui. Îndepărtaţi capacul şi montaţi sonda utilizând diblul şi şurubul din dotare. Efectuaţi racordul cu un cablu de 2x0,5 mm2. Lungimea maximă admisă pentru racord este de 50 m. Conectaţi cablul de bornă introducând partea inferioară a acestuia numai după ce aţi perforat ori­ciul de trecere

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateSonda externa Ariston
 
Caracteristici
Date tehnice Sonda externa Ariston
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tip termostatcu fir

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Sonda externa Ariston

Adaugă prima părere

Compară 0