Termostat ambient Ariston cu fir

Termostat ambient Ariston cu fir este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in care stam cel mai mult in timpil zilei 

Estimează preț transport

Ariston

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

99 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Termostat Ariston cu fir

Termostatul ambient Ariston cu fir este utilizat în procesul de reglare a temperaturii ambientale din incaperile in care stam cel mai mult in timpil zilei.

Termostatul de ambient Ariston cu fir se montează numai pe perete, într-un loc vizibil şi uşor accesibil în vederea modificării valorilor şi a observaţiei directe. Nu va sta lângă aragaz sau alte surse de căldură, surse de frig, televizor, veioze, horn, ferestre, deoarece temperatura ambiantă va sta la baza deciziilor de control ulterioare. Înălţimea optimă este de 1,5m de la podea, într-o zonă cu circulaţie naturală a aerului, deci nu în curent de aer. Termostatul se montează numai la interior.

Tremostatul de ambient reprezinta un dispozitiv care pe langa reglarea temperaturi din incaperea in care noi ne propunem sa avem un confort placut, el ne mai asigura si un consum redus de combustibil ,deoarece el opreste si porneste centrala termica de cate ori temperatura scade in incpere.

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateTermostat ambient Ariston cu fir
 
Caracteristici
Date tehnice Termostat ambient Ariston cu fir
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tip termostatcu fir

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Termostat ambient Ariston cu fir

Adaugă prima părere

Compară 0