Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o ecomomie de pana la 30% de combustibil 

Estimează preț transport

Salus

Asistență specializată
031.425.15.93
 
Descriere

Economie de energie de pana la 30% cu termostatul de ambient fara fir Salus

Datorita reglajelor ce pot fi optinute cu acest echipamet, termostatul de ambiet salus fara fir poate ajuta la o ecomomie de pana la 30 la suta de combustibil , poate seta temperara intre 0-40 gr C , are fisaj LCD cu iluminare care ne ajuta sa setam foarte usor temperaturile, are multe programe din care sase sunt prestabilite si trei sunt modificabile de catre utilizator, are trei nivele de temperaturi si anume: de zi de noapte si de antiinghet, posibilitatea de a schimba intervalul de pornire si opreire.

Termostatul ambiental programabil 091 FLRF poate inlocui cele mai obisnuite termostate si poate fi folosit pentru comanda sistemului de incalzire sau racire.Functia sa este de a controla temperatura camerei in functie de setarile efectuate.

Termostatul ambiental Salus fara fir 

termostat de ambient salus si berluni

Acest termostata are mai mutle moduri de a seta functionalitatea sa, unul dintre ele este  modul de comfort , acest mod seteaza dispozitivul la o temperatura echilibrata astfel incat utilizatorul nu va avea senzatia de frig sau supraincalzire.

Tot termostatul Salus 091 FLRF are in setarii si  modul de functionalitate economic, acest mod permite utilizatorului un consum redus de energie in timpul noptii sau cand locatarii sunt in afara sau in delegatie.

Pentru a asigura o eficienta optima a termostatului, diferenta temperaturii setate la modul de comfort si cel economic nu ar trebui sa fie mai mare de 3°C. In caz contrar, daca temperatura camerei  este prea rece, sistemul dvs de incalzire va folosi mai multa energie pentru a incalzi casa si a mentine temperatura camerei la un nivel mai ridicat. 

berluni cu salus amint

Specialisti berluni va recomanda  setarea temperaturi de  21°C pentru modul de comfort si 19°C pentru modul economic. In functie de confortul fiecarui utilizator setarile din cele doua module pot fi setate dupa preferintele lor.

Salus si pe negru

salus cu berluni

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateTermostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF
 
Caracteristici
Date tehnice Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF
Garanție 2 ani
Livrare Livrare gratuită în București și Ilfov
Tip termostat fără fir
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (2)
Păreri despre Termostat de ambient fara fir Salus 091 FLRF

termostat fara fir

functionare perfecta.usurinta in utilizare

Termostat foarte bun

Am achizitionat acest termostat de putin timp dar pana acum functioneaza perfect...singurul lucru negativ ce ar putea fi mentionat este ca programarea termostatului nu este chiar intuitiva, dar cu instructiunile in fata te descurci :)

Trimite părerea ta

Sus
Compară 0