Termostat de ambient fara fir Salus RT 300 RF

Termostatul de ambient fara fir Salus RT 300 RF de la Salus Controls este un termostat digital, elegant și precis, cu un display mare, ușor de citit Liquid Crystal Display (LCD). Acest termostat a fost special conceput pentru a fi utilizat fara contacte cu potential

Estimează preț transport

Salus

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în zona A

203 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună

lei (include TVA) 
Descriere

Salus RT 300 RF elegant si precis

Termostatul de ambient fara fir Salus RT300 RF de la Salus Controls este un termostat digital, elegant și precis, cu un display mare, ușor de citit Liquid Crystal Display (LCD). Acest termostat a fost special conceput pentru a fi utilizat fara contacte cu potential.

Un termostat este un dispozitiv care este folosit pentru a porni si opri sistemul de încălzire din casa ta, mai precis iti porneste si iti opreste centrala termica. Functionarea lui este bazata pe temperatura aerului ambiental din incaperea in care este instalat sau amplasat, atunci când temperatura aerului scade sub temperatura de control, termostatul porneste centrala termica pana cand temperatura aerului din incaperea in care este amplasat ajuge la temperatura setata in acel moment termostatul apreste centrala.

Salus RT 300 RF cu berluni

Modul de iluminare al Termostatului Salus RT 300 RF

Starea de funcţionare a RT 300 RF este arătata în mod clar pe un ecran mare cu iluminare de fundal cu cristale lichide (LCD). Acest ecran permite utilizatorului o indicaţie clară a temperaturii curente a camerei, și starea sistemului de încălzire.Lumina de fundal a RT 300 RF este pornita automat ori de câte ori una dintre taste este apăsata. Lumina de fundal va rămâne aprinsă timp de aproximativ 5 secunde după apăsarea ultimei taste, cu excepţia cazului in care se schimbă temperatura punctului setat - în acest caz, lumina de fundal va rămâne aprinsă pe tot parcursul procesului de schimbare a setărilor. 

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateTermostat de ambient fara fir Salus RT 300 RF
 
Caracteristici
Date tehnice Termostat de ambient fara fir Salus RT 300 RF
Tip termostatfără fir

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Termostat de ambient fara fir Salus RT 300 RF

Adaugă prima părere

Compară 0