Termostat de ambient Ferroli Romeo W

Termostatul de ambient Ferroli Romeo W comanda la distanta open-therm, cu fir si programare saptamanala.

Estimează preț transport

Ferroli

În stoc furnizor
12-24 ore în București 24-48 ore în țară

357 lei(include TVA)

Asistență specializată
031.425.15.93

Cumpără împreună

lei (include TVA) 
Descriere

Termostat de ambient Ferroli Romeo W comanda la distanta open-therm, cu fir si programare saptamanala.

Gestionarea de la distanta a cazanului si programarea zilnicã si saptamanala a sarcinilor termice pe trei niveluri distincte de temperatura, cronocomanda este de tip modulant deci variaza (independent de valoarea setata) temperatura de tur a cazanului în functie de temperatura ambianta, aceasta garanteaza o gestionare optima a confortului si o atingere mai rapida si mai precisa a sarcinii termice necesare.

Microprocesorul aparatului este capabil de asemenea sa calculeze o perioada (chiar în conditii climatice variabile) de pre-aprindere în asa fel încat sa aduca ambientul la temperatura setatã pentru ora respectivã.

Prin instalarea sondei externe (optional), sistemul de comanda poate functiona cu reglarea "Temperaturã variabilã". In acest mod de functionare, temperatura sistemului de încalzire este reglata în functie de conditiile meteorologice, pentru a asigura un grad ridicat de confort si un consum redus de energie pe parcursul întregului an. Mai exact, pe masura ce temperatura ambientalã creste, temperatura la iesire a circuitului de încalzire este redusa în functie de o curba de compensare specifica.

Functia de pre-încalzire

Aceasta functie este activa doar daca a fost selectat modul automat de încalzire. Daca modul automat este setat, functia anticipeaza ora de pornire a sistemului de încalzire (nu înainte de ora 00:00 din aceeasi zi), pentru ca temperatura în încapere setata de utilizator sa fie atinsa la începutul intervalului programat. Telecomanda calculeaza mai întâi o ora ipotetica de pre-activare: daca temperatura în încapere programata este atinsa mai devreme de ora calculata, ora de pre-încalzire este decalata - si invers. Astfel este creat un proces de auto-învatare pentru a determina cel mai scurt interval de pre-încalzire necesar. 

Acest produs face parte din: Centrale termiceTermostateTermostat de ambient Ferroli Romeo W
 
Caracteristici
Date tehnice Termostat de ambient Ferroli Romeo W
Garanție2 ani
LivrareLivrare gratuită în București și Ilfov
Tip termostatcu fir
 
Documentație tehnică

Scrie o părere

Scriere părerea sau experiența avută cu acest produs. Încearca sa dai detalii despre performanțele și ușurința în utilizare precum și experiența avută cu magazinul nostru.
 
Păreri (0)
Păreri despre Termostat de ambient Ferroli Romeo W

Adaugă prima părere

Compară 0