Avantajele montarii unei centrale termice in locuinta ta

Avantajele montarii unei centrale termice in locuinta ta

In ultimii ani, tot mai multe persoane care locuiesc la bloc decid sa se debranseze de la reteaua de termoficare si opteaza pentru o centrala termica. Intrucat este o decizie importanta si necesita o investitie pentru oricine, este esential de clarificat care sunt principalele avantaje ale montarii unui astfel de sistem de incalzire.

Pe fondul cresterii constante a pretului la gigacalorie, romanii se orienteaza catre centrale termice de calitate, eficiente, care sa le satisfaca toate nevoile, atat de ordin financiar, cat si din punct de vedere al confortului.

Iata principalele avantaje ale montarii unei centrale termice:

Costuri mai mici

Desi suma initiala poate parea destul de mare atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei centrale termice si instalarea intregului pachet, costurile de incalzire la intretinere scad cu pana la -45% in comparatie cu pretul platit de proprietarii bransati la sistemul centralizat. Aceasta schimbare poate fi observata la putin timp dupa montare, astfel ca investitia este recuperata in scurta vreme, diferentele fiind foarte vizibile.

Confort sporit

De cele mai multe ori, sistemul centralizat este invechit, iar proprietarii de apartamente au de suferit in mod direct din cauza acestui lucru, pentru ca se poate intampla ca apa sa se incalzeasca foarte greu, sa apara defectiuni pe coloana sau, mai grav, sa se ajunga la sistarea agentului termic ca urmare a datoriilor mari acumulate de asociatie.

In schimb, o centrala termica le permite proprietarilor sa porneasca si sa opreasca oricand caldura, indiferent de perioada anului, oferind posibilitatea de a gestiona consumul dupa bunul plac.

Flexibilitate

Pe piata exista o gama foarte variata de modele de centrale termice potrivite pentru toate gusturile si buzunarele. Indiferent ca e vorba despre o centrala termica in condensatie, electrica pe lemne sau cu gazeificare, Berluni ofera clientilor sai produse de calitate, de la branduri de renume international, la cel mai bun raport calitate-pret.