Berluni instaleaza prima centrala Immergas Victrix Tera în Romania

Berluni instaleaza prima centrala Immergas Victrix Tera în Romania

Atunci cand vorbim despre centrale termice, Berluni este mereu un lider de piata reusind sa puna la dispozitia dumneavoastra cele mai noi si mai interesante produse. De data aceasta vorbim despre Immergas Victrix Tera, o centrala performanta, eficient din punct de vedere economic si energetic si foarte bine optimizata pentru a face fata provocarilor.

Victrix Tera face parte dintr-o noua generatie de centrale murale cu condensare si se poate lauda cu o aplicatie usor de folosit, ce iti permite sa o controlezi online, cu doua versiuni care sa iti asigure flexibilitate foarte mare in utilizare (24 si 32 kw), cu caracteristici de top si cu o eficienta superioara in incalzire si in prepararea instantanee de apa calda.

Cu ce iese in evidenta aceasta centrala?

  • O constructie extrem de bine optimizata. Centrala Victrix Tera este o centrala simpla, construita in asa fel incat sa genereze economii. O economie extrem de importanta este cea de spatiu, produsul avand dimensiuni reduse si putand fi montat in orice loc.
  • Functionare ecologica. Daca vorbim despre emisiile de NOx, centrala face parte din clasa 6, ceea ce inseamna cea mai ecologica varianta posbila.
  • Aplicatia Dominus. Controlul online este o realitate din ce in ce mai prezenta in jurul nostru. Mai toate dispozitivele din casa pot fi controlate online, prin intermediul telefonului, Victrix Tera fiind foarte bine inradacinata in prezent si dispunand de aplicatia Dominus. Aceasta iti ofera sansa de a seta modul de functionare, temperatura de lucru, de a reseta centrala si de a primi mesaje de avarie, in cazul in care acestea exista.
  • Are un display LCD simplu de utilizat si foarte placut din punct de vedere estetic.
  • Rezista la temperaturi extreme si este chipata cu protectie anti inghet la temperaturi de pana la -5 grade Celsius.

Fara a avea un cost mare, aceasta centrala termica este o solutie care te ajuta sa economisesti si sa obtii confortul termic de care ai nevoie. O poti achizitiona de la Berluni.ro si poti beneficia de toate serviciile oferite de echipa noastra de profesionisti.