Caloriferul - cea mai buna solutie de incalzire a baii

Caloriferul - cea mai buna solutie de incalzire a baii

Caldura din baie este un confort pe care vrem cu totii sa il avem, mai ales in timpul sezonului rece. Desi nu ne petrecem mult timp in aceasta incapere, avem nevoie de caldura din varii motive. De aceea, decizia de a instala un sistem de incalzire in baie este, de cele mai multe ori, indispensabila.

Din cauza gresiei si a faiantei din baie, de multe ori, temperatura este mai scazuta in comparatie cu alte camere, tinand cont de faptul ca peretii si pardoseala sunt mereu reci. De ce sunt mai reci? Principala cauza este materialul din care acestea sunt fabricate, iar apoi intervine si umiditatea ridicata.

Atunci cand iesi dupa un dus fierbinte, este foarte neplacut sa stai intr-o baie neincalzita. Tinzi sa te grabesti si sa ajungi in dormitor fara sa iti termini toaleta.

Cum sa alegi calorifere potrivite pentru baie

  1. In primul rand, un criteriu dupa care sa te ghidezi atunci cand vine vorba despre achizitionarea caloriferului este dimensiunea camerei. Cu cat este mai mare incaperea, cu atat mai mare trebuie sa fie si caloriferul, pentru a putea fi eficient.
  2. De asemenea, tine cont de temperatura de intrare si iesire a apei prin instalatie. Calculeaza necesarul de caldura in functie de volumul camerei si de capacitatea termica pe care o are un astfel de calorifer.
  3. Si nu in ultimul rand, trebuie sa iei in calcul aspectul caloriferului. Baia pe care o amenajezi este decorata in stil modern? Atunci se potriveste un calorifer cromat. In schimb, daca esti adeptul stilului clasic, traditional, un calorifer alb e varianta potrivita.

Calorifere portprosop – o solutie integrata pentru uscarea prosoapelor si incalzirea baii

Cea mai buna solutie care te ajuta sa economisesti spatiu, dar si sa reduci consumul termic este caloriferul de baie de tip portprosop. Acest tip de calorifer reprezinta solutia ideala pentru spatiul in care iti pregatesti toaleta si este fezabil din punct de vedere al incadrarii in peisaj. Datorita structurii, caloriferele portprosop au dimensiuni reduse, ajutand la pastrarea aspectului estetic din baie. 

Caloriferele de baie de tip portprosop sunt solutii eficiente de transfer de caldura si de uscare a prosoapelor. Sunt structurate sub forma de scara, care sa iti permita sa asezi mai multe prosoape. Acestea sunt eficiente, intrucat vor livra echilibrat caldura in incapere si vor usca rapid prosoapele umede.

Berluni furnizeaza solutii complete pentru incalzirea bailor prin gama de calorifere de baie de tip portprosoape. Acestea se diferentiaza de celelalte produse de pe piata datorita randamentului ridicat si, in plus, datorita faptului ca sunt disponibile la un raport corect intre calitate si pret.