Cum alegi o centrala termica sigura. Top 3 producatori in care poti avea incredere

Cum alegi o centrala termica sigura. Top 3 producatori in care poti avea incredere

Confortul termic al locuintei poate fi asigurat fara costuri foarte mari daca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste centrala termica. Pe langa eficienta unui astfel de sistem, foarte important este si gradul de siguranta pe care ti-l ofera o anumita centrala. Desigur ca montarea corecta a instalatiei contribuie la prevenirea pericolelor, insa intai de toate e esential sa alegi o centrala de calitate. Printre optiunile de top pe care le ai, se numara produsele care apartin urmatoarelor branduri:

Buderus

Alegerea unui centrale termice Buderus este una foarte potrivita, mai ales ca aceasta este una dintre prestigioasele marci ale grupului Bosch. Brandul nemtesc produce echipamente de incalzire eficiente si sigure, care pot asigura tot confortul necesar si au o experienta in domeniu de peste 300 de ani. In functie de modelul ales, acestea sunt centrale de perete destinate utilizarii rezidentiale, dar si centrale mai puternice, ce pot fi utilizate in birouri, spatii comerciale sau alte tipuri de incaperi cu utilizare profesionala. Centralele termice Buderus folosesc tehnologii economice si ecologice, contribuind la protejarea mediului inconjurator prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon si reprezentand totodata sisteme accesibile de incalzire, din punct de vedere al consumului de combustibil.

Ariston

Bineinteles ca din topul celor mai de incredere producatori de centrale termice nu putea lipsi Ariston. Acesta este un brand de renume, de origine italieneasca, ale caror sisteme de incalzire ofera nenumerate beneficii pentru utilizatori. Recent, Artiston a revolutionat piata de centrale termice lansand noua gama ONE, de centrale termice in condensatie. Acestea exceleaza atat din punct de vedere al designului care este mult mai compact, dar si al functiilor de conexctivitate care permit utilizatorului un control mai bun asupra echipamentelor. De asemenea, noua gama cuprinde modele imbunatatite, mult mai performante si mai eficiente.

Ferroli

Cel de-al treilea producator de sisteme de incalzire in care poti avea incredere este Ferroli. Tehnologiile incorporate in centralele termice produse sub aceasta marca respecta rigorile italienesti, oferind confortul de care orice utilizator are nevoie. Alegerea unei centrale termice Ferroli este o optiune foarte buna daca iti doresti un produs care sa iti ofere un raport pret/calitate accesibil, indiferent daca iti doresti echipamente termice pentru incalzirea rezidentiala sau industriala.