Principalele avantaje ale centralelor termice din gama Ariston

Principalele avantaje ale centralelor termice din gama Ariston

Centralele din gama Artiston ocupa astazi primul loc in vanzarile de centrale termice din Romania, datorita eficientei, confortului si calitatii pe care produsele din aceasta gama le-au oferit dintotdeauna. Fiind o adevarata piesa de mobilier, centrala termica Ariston nu numai ca iti ofera caldura potrivita pentru confortul casei tale, dar surprinde atat prin design, cat si prin functii mult mai inteligente, precum controlul prin wireless.

Functiile acestor centrale pot fi controlate cu usurinta de pe smartphone, cu ajutorul oferit de interfata Ariston Net. Centralele Ariston dau dovada de cel mai bun randament la utilizare, contribuind totodata la facturi mai mici, datorita dotarilor tehnologice ce determina un consum redus. Nu in ultimul rand, centralele termice Ariston au un design futurist, ce se integreaza fara probleme in decorul oricarei casei. Iata mai joc principalele avantaje ale achizionarii unei astfel de centrale:

Ardere superioara la un pret avantajos

Centralele termice Ariston pot livra oricand cantitatea de energie necesara, in functie de nevoile familiei tale, la preturi cat mai mici. Modul prin care temperatura poate fi astfel controlala consta in introducerea amestecului aer-combustibil intr-un arzator special cu reglare continua. Flacara unei centrale pe gaz este formata din mai multe flacari mici, cu suprafete de radiatie foarte mari. Astfel, creste transferul de caldura prin radiatii si scade temperatura flacarii, precum si nivelul gazelor de ardere.

Design ce se integreaza in decorul casei

Liniile centralelor termice Ariston ofera un design placut, ce se poate integra fara probleme in decorul casei tale. Daca bucataria ta este dotata cu un mobilier de bucatarie ce urmeaza indeaproape liniile unui stil futurist, cu mobila din inox, pal, sticla si electrocasnice de ultima ora, forma si cromatica unei centrale Ariston se imbina perfect cu restul decorului tau. Printre accesorii de bucatarie alese cu grija si o imbinare iscusita a celoralte piese de mobilier, centralele termice in Ariston se imbina perfect in armonia caminului tau.

Functie wireless de control la distanta

Noile centrale termice Ariston din gama One, cu functie wireless de control, au fost gandite pentru a permite o utilizare usoara si o monitorizare corecta a functionarii acesteia. Functiile acestor centrale pot fi controlate cu usurinta de pe smartphone, cu ajutorul oferit de interfata Ariston Net. Cu ajutorul unui gatway, detii controlul total oriunde si oricand.

Sistemul este incredibil de flexibil, datorita adaptabilitatii sale pe sistemele de operare Android si iOS. Prin interfata Ariston Net, poti programa pentru o saptamana programul centralei, poti primi sfaturi inteligente de economisire, poti primi rapoarte privind consumul si niciodata nu vei ajunge din vacanta intr-o casa inghetata. Sistemul dispune de modul “Vacanta”, asa ca iti poti seta din timp temperatura pentru a te reintoarce intr-un camin calduros.

Iata cateva dintre cele mai concrete avantaje pe care centralele din gama Ariston le ofera clientilor nostri. Fara doar si poate, o centrala termica Ariston isi merita denumirea de “ piesa de mobilier care prepara apa calda si caldura”. Aceasta noua pozitionare pe care grupul Ariston si-a dorit-o vorbeste despre functiile multiple ale noilor centrale, ce au depasit pragul utilitatii si au punctat cu brio la capitole precum design si tehnologie.